anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Modul de utilizare a solutiei pentru puncte negre Clearskin- blackhead clearing?

Răspuns Câştigător
| Uza a răspuns:

Daca ai puncte negre, automat ai un ten gras.
Ajuta, pe mine una m-a ajutat.
Daca tot folosesti aceasta gama,iti dau un sfat: foloseste crema pentru ten gras si o sa vezi,ca se schimba lucrurile ( iti recomand crema de zi si noapte de la Avon din gama Solutions, pentru ten mixt)
Eu cred ca asa o sa scapi de ele.
A, si inca ceva, exista in supermarket, masti(plasturi) pentru puncte negre, sunt mult mai bune decat astea de la Avonwinking incearca-le!

6 răspunsuri:
| Uza a răspuns:

Gel de curatare :
se aplica pe fata umeda, se maseaza foarte bine dupa se clateste.

Masca:
Foloseste pe pielea uscata,curata, dupa ce ai folosit gelul de curatare tot din aceasta gama, se aplica un strat subtire si se lasa pana se face masca alba. Dupa se clateste.

Lotiunea tonica:
Se aplica cu un tampon pe fata. Acum nu stiu sigur daca se clateste sau nu, dar cred ca nu, oricum, scrie pe spatele recipientului.

| Nadia18 a răspuns:

Am folosit si eu...

| Anonim86fsg a răspuns (pentru Nadia18):

Cit timp se aplica? si care a fost efectul ti-a ajutat?

| Uza a răspuns (pentru Anonim86fsg):

Daca ai puncte negre, automat ai un ten gras.
Ajuta, pe mine una m-a ajutat.
Daca tot folosesti aceasta gama,iti dau un sfat: foloseste crema pentru ten gras si o sa vezi,ca se schimba lucrurile ( iti recomand crema de zi si noapte de la Avon din gama Solutions, pentru ten mixt)
Eu cred ca asa o sa scapi de ele.
A, si inca ceva, exista in supermarket, masti(plasturi) pentru puncte negre, sunt mult mai bune decat astea de la Avonwinking incearca-le!

| Nadia18 a răspuns:

Trebuie sa scrie pe eawinking

| Nadia18 a răspuns:

Nu prea te ajuta.

| Albastru45 a răspuns:

Spala-te pe fata cu urina de vaca, face minuni.