| allemyl a întrebat:

Mor de plictiseala! Nu mai stiu ce sa fac...idei?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite-te la o comedie:

http://www.google.ro/......http?/url

| IoanaTempah a răspuns:

Citeste, plimba-te in parc, iesi cu rolele sau cu bicicleta, mergi la alergat sau uita-te la un film. Cu siguranta gasesti ceva, totul este sa vrei!

| BestStudio a răspuns:

E simplu lesi calculatorul si iesi la ear afara ai timp de calculator mult dar timp sa te joci cu prieteni nu ai destul.Si daca ploua cheama niste prieteni la tine si jucati niste jocuri de casa.Asa se facea cand nu existau calculatoarele.

| Shin210 a răspuns:

Ai putea sa stai cu un prieten/a si sa va uitati la un film sau sa iesiti pe afara sau ai putea sa stai sa te uiti la un anime. Sunt foarte frumoase si nu sti cand trece timpul.

| Musique a răspuns:

Ieși cu prietenii.

| ceaiuldetei a răspuns:

Ai făcut atât de multe, de nu mai știi ce să faci? : )

Nu ai făcut. Bun. Atunci, e cazul să faci câte ceva. Că de aia te plictisești. Pentru că nu faci mai nimic și pentru că ceea ce faci, probabil nu îți place.

E important să îți placă ceea ce faci, altfel ai să te plângi veșnic că te plictisești. : )

Caută lucrurile care îți plac și vezi pe care poți să le faci. Dacă nu, apucă-te de învățat ceva nou. Vezi cam ce ai vrea.

Eu îți recomand lectura, dar după cum pui problema, probabil fugi de citit. Și dacă e așa, faci rău, pentru că cititul te ajută mai mult decât îți dai seama.

Probabil îți mai trebuie niște timp ca să te convingi de asta sau ca să mă crezi pe mine pe cuvânt.

Indiferent ce alegi, important e să îți placă. Nu să îți placă numai cinci minute sau doar o oră. Pentru că dacă faci așa, n-ai rezolvat nimic.

Vezi și tu, poate iese ceva constructiv.

Uită-te la niște filme documentare bune, din care mai poți să mai înveți ceva. Învață să faci prăjituri, dacă îți plac. Dă o mână de ajutor în casă la ce fel de treburi sunt pe acolo.

Sunt multe. Trebuie doar să te gândești. Pentru că nimeni n-are cum să aleagă în locul tău. Și orice sfat ai primi, s-ar putea să nu îți fie util. Așa că ia și notează-ți pe-o foaie ce vrei și ce nu vrei, ce îți place și ce nu îți place și vezi ce iese. Succese!