Ce poţi face?
E timpul să străluceşti. Cine nu are certuri în familie? Toţi avem mai grave sau mai mici aşa că e timpul să termini cu prostiile ăstea.
Şi ce dacă te-a refuzat? Ai scris aici pe TPU de parcă e singura fata de pe planetă.Mai sunt fete care aşteaptă o invitaţie drăguţă.
Du-te spală-te pe faţă şi ''renaşte''
Sa devii copil normal, daca astea sunt probleme... atunci cred ca 80% din oameni s-ar fi sinucis demult... ceea ce prezinti tu acolo cu atata tristete sunt niste PORCARII! Viata te va lovii in plin in curand si tu esti terminat din atata?
In primul rand tu trebuie sa ai o parere buna despre tine, iar ceilalti vor observa asta si vor simti la fel! Fii mai increzut si mai optimist, incearca sa vezi in orice situatie partea buna! Si eu trec prin asta, sunt la varsta adolescentei, dar am invatat ca daca ma dau batuta nu obtin nimic! Asta e viata, incep problemele, situatiile neplacute, dar totul va trece odata ce inveti sa ti-o controlezi! Cel mai bun sfat e sa fii optimist! Nu te considera ultima persoana de pe pamant. Arata ca meriti sa fii apreciat si respectat. Nu te lasa injosit. Tu esti o valoare in societate asa ca respecta-te pe tine! Teme toti au, toamna e sezonul racelii, din cauza neregularitatii temperaturii, colega nu te merita nu face sa plangi din cauza ei, ai tai sunt la fel ca multi parinti din lume aproximativ toti se cearta de la nimicuri, dar asta nu ar trebui sa te cam afecteze pe tine pentru ca sunt problemle lor si ei le vor rezolva! Incearca sa treci de partea asta cu bine, fii tu insuti, si doar asa vei fi apreciat si sustinut! Bafta! Funda? ^ - ^
anonim_4396 întreabă:
Heridtw2 întreabă: