| LoOvE a întrebat:

Morcovii ajuta la cresterea sanilor?

9 răspunsuri:
| speranata a răspuns:

Eu ştiam de Avocato că ajută.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci iepuroaicele de ce nu au tate mari?

| LoOvE explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor nu stiu rolling on the floor... Tare asta!

| i86e2 a răspuns:

Nu.
Mai usor ti-ai gasi barbat care nu e atras de sani mari decat sa cauti metode sa-i cresti.

| LoOvE explică (pentru i86e2):

Am vauzt articlul pe net dragutule si vroaim s stiu opinii...Nu am nevoie eu!

| J3nnif3r a răspuns:

Morcovii ajuta vederea
daca vrei ceva care ajuta la cresterea sanilor (macar teoretic) incearca mararul(tinctura de marar)
http://www.naturaplant.ro/forum/cresterea-sanilor-t519.html

| n1cknam3 a răspuns:

In primul rand, cati ani ai? daca ai intre 11 si 15 mai asteapta, daca ai peste 18 si ai cupa la sutien foarte mica atunci e posibil sa ai o deviere hormonala, mergi la ginecolog, si vorbeste despre asta, de obicei se administreaza anticonceptionale care contin hormoni feminini, dupa un an ar trebui sa iti creasca macar o masura, si nu vorbesc prostii, chestia chiar functioneaza, singurul dezavantaj e ca daca esti deja plinuta va trebui sa mananci la regim deoarece anticonceptionalele au ca efecte adverse in unele cazuri, ingrasarea, dar daca esti mai uscata de felul tau si ai gene bune in sensul ca ai arderi rapide si nu te ingrasi prea usor, nu ar trebui sa iti faci griji, o sa pui maxim 2 kg pe tine dupa primul an, dar totul depinde de corpul tau...ah, nici un altiment nu ajuta la cresterea sanilor, nici fruct nici leguma, sunt unele legume si fructe, ceaiuri care iti fac sanii mai mari dar de fapt nu ii maresc natural, ci doar ii umfla temporal, de exemplu : tinctura de marar iti umfla sanii temporal, si nu ii umfla mult... poate cativa milimetrii

| Cam_ATat_Elly_Sh_1998 a răspuns:

Fetelor nu luati anticonceptionale nu sunt bune deloc toti doctori spun ca da dar sunt rosti nu sunt bune poate da cancer la san si iti poate face sangele sau toate substantele pe care le ai in corp groase... deci treaba vostra daca vreti sa le mai luati.

| celdintai a răspuns:

Din pacate morcovi nu ajuta la cresterea sanilor...

Întrebări similare