| CRISTINA_9021 a întrebat:

Motanul meu tiganu a murit acum cateva zile din cauza unui blocaj renal, a urmat un tratament dar degeaba, spuneti-mi exista la noi in tara un transplant de rinichi?, doctorul a spus ca nu.pe cine sa cred, sufar foarte mult pierderea lui,.

Răspuns Câştigător
| Zazu a răspuns:

Draga mea,la animale ca si la umani, un blocaj renal este semnul unui sfarsit! La fiintele umane un blocaj renal este inceputul sau sfarsitul unor alte suferinti, de obicei cronice.Acelasi lucru se intampla si la animale,eu doar generalizez,dar daca nu avem incredere in medici,(asa cum sunt ei, cu experienta, scoli peste scoli...)in cine sa mai avem incredere?"!

4 răspunsuri:
| alexamealexa a răspuns:

Parintii mei sunt medici veterinari si din cate stiu nu s face asa ceva la animale>.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de unde sa faca rost de alt rinichi de pisica, e complet aiurea, nu cred ca exista asa cevawinking

| Zazu a răspuns:

Daca ai fi vazut ceva simptome inainte de a intra in blocaj putea lua antibiotice.Blocajul renal la pisici este foarte frecvent, mai ales daca mananaca mancare speciala.Sau daca nu are o dieta specifica.Nu mai avea ce sa-i faca o data ce rinichii s-au blocat.

| CRISTINA_9021 explică:

Sa stiti ca motanul meu a fost monitorizat tot timpul de mine si nu a mai facut criza de rinichi niciodata,Eu am fost tot timpul acasa si il cunosteam ca pe propriul meu copil aceasta a fost prima criza dar si fatala nu sa putut face nimic,nu am sa accept niciodata moartea lui si faptul ca veterinarul nu m-a trimis in alta parte pentru al salva, v-am spus ca as fi dat ori cati bani mi sa-r fi cerut pentru ca aveam de unde sa dau, viata lui era mai de pret. Daca doriti mai multe detalii am sa vi le dau.