| savemelord a întrebat:

Multa lume imi spune ca cica arat ca un castor, doar pentru ca am dintii din fata mari si sunt peste buza de jos. Parintii mei stau prost cu banii si nu isi permit sa imi puna proteza. Ce sa fac? Colegii ma striga castor prin clasa. Scuze categoria...

11 răspunsuri:
| SouLIce a răspuns:

Musca-i pe colegii care te striga castor laughing

| HereToHelp123 a răspuns:

Nu-i baga in seama.Le spui frumos sa-si vada de viata.Asta arata nivelul lor de educatie. Spune-le ca daca ai lor isi permit sa le dea orice, nu e asa la toata lumea.Inchide-le gura, da-i naibii oh go on

| DaRyuSN a răspuns:

Pur si simplu ignora-i! Nimeni nu este perfect, cand mai zic asta nu arata ca te deranjeaza, spune "Asa si?".

| neutrino a răspuns:

Si castorii sunt frumusei, dar sunt sigur foarte inteligenti. Du-te cu colindul!

Răspuns utilizator avertizat
| grab a răspuns:

Pana la urma e si asta o porecla ca toate celelalte. mergi asa cu ea inainte, ce-ai sa faci, sa iti rupi dintii ca sa arati normal... roaga-i pe ai tai sa incerce un credit de nevoi personale pentru proteza ta, poate asa reusesc. fara caterinca! nu proviDENT!

| paul65moza19 a răspuns:

Hey, cel mai simplu, strange-ti bani. eu am 14 ani si am destul de multi bani, petru ca strang, alocatii, bunici, lucrez si altele, tunfd arba, fac curat, o ajut pe mama, sau eu mai fac si din photoshop si fotografie, cam 5 e pe creatie, e repede si fain|(daca iti place) e pasiunea mea...

| LoveSleep a răspuns:

Nu-i băga în seamă.
Învață să-ți asumi și apreciezi orice defect.
Când o să scapi tu de complexe, n-o să-ți mai pese de ce spun ceilalți.

| Hakuouki a răspuns (pentru paul65moza19):

Iar dau de tine. O operatie costa destul de mult, ma indoiesc ca ai adunat tu singurel mai mult de 1000 de euro. Si daca da, te felicit. Ma tem ca singur nu-si poate plati operatia.
Pentru tine don, in viata mereu a existat unul care sa rada de tine, unul de cara sa razi si unul care sa te sustina, acum depinde pe langa cine vrei sa stai. Si depinde de tine daca ii lasi pe aceia sa te distruga sau nu le dai puterea asta. E viata ta, aspectul tau, numai tu trebuie sa decizi daca esti sau nu "Castor".

| paul65moza19 a răspuns (pentru Hakuouki):

Repet, bine punctat! roso, eu zic un lucru, multumeste-te cu cine si cu ce esti, in timp totul se va schimba,...

| emmaemilia a răspuns:

Incearca sa mananci legume mai tari gen morcovi.