anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Multa lume imi zice ca sunt frumoasa dar eu nu stiu daca sunt chiar frumoasa... Spre exemplu diriginta mea imi spune ca arat ca o papusa barbie, unii colegi, apoi cand mai trec pe strada mai imi zic :"ce fata frumoasa, parca-i barbie", altii ca am ochi frumosi si nici macar nu ma cunosc etc. oare chiar sunt?

41 răspunsuri:
| yyyyy a răspuns:

Ha ha ha ..ma faci sa rad laughing

| yyyyy a răspuns:

Vorbeste mai frumos totusi.

| Trolli a răspuns:

Pai, si noi de unde sa stim?! Te lauzi cumva pe TPU ca cei din jurul tau iti fac complimente? Sau care e scopul intrebarii.
Daca asa zice lumea, inseamna ca asa poate asa e, esti frumoasa. Oricum, frumusetea este subiectiva.

| Gabica a răspuns:

Nu stiu daca o faci in mod constient sau inconstient, dar tu acum doar te lauzi pe TPU.Si pun pariu ca ai speranta ca un baiat dragut sa iti ceara ID-ul...Pentru ca e clar ca noi nu putem sa zicem daca esti frumoasa sau nu, pentru ca nu avem o poza cu tine la dispozitie.
Si daca tu ai pus intrebarea chiar pentru ca nu crezi ca esti frumoasa desi toti o zic, atunci esti o alta fetita perfectionista si frustrata de viata! Daca toata lumea zice ca esti frumoasa de ce sa te opui tu?

| Spitz10 a răspuns:

Uite,nu vreau sa te jignesc.Dar sincer nici un om nu cred ca merge pe strada si iti spune ca ai ochi frumosi si nici macar nu a apucat sa vada ce culoare sunt.Pana la urma te lauzi pe TPU.Si nu cred ca intre colegi se fac asfel de complimente...acum sa fim seriosi, poate ca diriginta ar spune, dar colegi, nu cred.Si pana la urma eu chiar cred ca nici nu esti frumoasa, si te complexezi din cauza asta si vrei ca macar cei care nu te cunosc sa creada ca esti draguta. Poate esti chiar urata si nu suporti idea ca inca nimeni nu tea placut.Si sti ceva, daca nime nu te place, asta nu inseamna ca trebuie sa intri pe internet de suparare si sa te pretinzi a fi frumoasa cand de fapt nime nu ti-a facut asa complimente, cum ar fi ca te opreste lumea pe strada sa iti zica ca ai ochi frumosti, si probabil ai OTITAlaughing. Daca cineva te opreste pe strada poate pentru ca crede ca esti una de pe centura.Degeaba incerci sa imi raspunzi ca ori cum nu citesc mesaje de la scafaloage!

| yyyyy a răspuns (pentru Spitz10):

Vai dar nu m-ai jignit. Dar nu vreau sa spun ca m-au oprit pe strada sa imi spuna ca am ochi frumosi ci se vede ce culoare au ochii si de la distanta. Si da, se fac astfel de complimente intre colegi. Ma bucur ca, crezi ca nu sunt frumoasa. Si nu cred ca ar considera cineva ca sunt una de pe centura, cel putin mie asa mi se pare.

| MishuD a răspuns:

Frumoasa nu stiu cat esti, dar pot sa'mi dau cu parerea despre altele.
Cum crezi ca iti poate spune cineva daca arati sau nu intr'un fel anume daca nu pui o poza la dispozitie?
Sau esti un baiat cu shorts in carouri care sta pe stabilopozi in Costinesti si priveste un "status" scris pe cer?

| yyyyy a răspuns (pentru MishuD):

Am pus o poza cu mine la avatar.Nu e tocmai cea mai frumoasa poza sa stiti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Baga poza sa vedem si noi

| yyyyy a răspuns (pentru suntserios):

Pai uite am pus poza la avatar.

| neutrino a răspuns:

Vorbeste lumea...

| h3r a răspuns:

Copilarii...

| Xtadelo a răspuns:

Ai mai mult de 12 ani? Nu inteleg ce este cu intrebarea asta straight face
Daca oamenii iti spun ca esti frumoasa nu inseamna ca esti Miss Universe, te-ai gandit ca oamenii iti spun asta din politete? Ai putea macar sa fii modesta...
Daca chiar te intereseaza parerea mea, nu esti frumoasa!
O zi buna iti urez!

| unknownn a răspuns (pentru Xtadelo):

Esti geloasa laughing

| Xtadelo a răspuns (pentru unknownn):

Nu am de ce happy
Este un copil de 12 ani care crede ca tot ce zboara se mananca.

| yyyyy a răspuns (pentru Xtadelo):

Am 15 ani. happy Bine, multumesc.

| yyyyy a răspuns (pentru unknownn):

Adica? chiar sunt? laughing

| unknownn a răspuns (pentru yyyyy):

Da.

rolling on the floor

| unknownn a răspuns (pentru Xtadelo):

Iar esti geloasa, stii doar ca tu esti cea mai frumoasa, i-am spus ei asta doar sa nu se simta prost.

Nu sunt geloasa rolling on the floor asta-i adevarul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foaie verde loboda
Gura lumii sloboda
Si iar verde de trifoi
Ce poza arati la noi?
Ca nici bine nu se vede
Un cap, par si un perete!
Baga si tu o adresa
Sa te vedem mai printesa
Ceva poze de facebook
Ipostaze si alt look
Vreau ceva mai colorat
Artistic detaliat

Ai grija la diriginta, sa nu cumva sa fie pe viceversa tongue

| yyyyy a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu e pe viceversa laughing Ce "poezie" frumoasa.

| Vix999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaaa...scrie-mi si mie o poezie happy

| Ana_4223 a răspuns:

Inseamnaca chiar esti frumoasa fiindca nu toata lumea poate sa aiba gusturi proaste adica nu toata luumea poate sa spuna ca esti frumoasa dar de fapt esti urata.era mai bine sa dai si o poza cu tine

| yyyyy a răspuns (pentru Ana_4223):

Am pus o poza la avatar cu mine. Nu e chiar cea mai frumoasa poza sa stii. happy

| Inemes a răspuns:

laughing)
Tu chiar ii crezi?

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Da, esti! incearca sa ai mai multa incredere in tine insuti!

| IulianDBI a răspuns:

Draga mea, sa iti zic o chestie, vad ca iti place sa iti zica lumea ca esti frumoasa, Dar gandeste-te ca un baiat nu se duce la o fata si ii zice ca e frumoasa fara sa aiba vreo intentie, Asa ca ai grija si ce reputatie ai prin oras / sat la tine

| yyyyy a răspuns (pentru IulianDBI):

Stai tu linistit ca nu am o reputatie proasta. Ba din potriva, invers.

| IulianDBI a răspuns (pentru yyyyy):

Sincer cum am zis, nu imi dau seama daca esti frumoasa sau nu din moment ce nu te-am vazut, dar ideea este urmatoarea, atata timp cat toti striga dupa tine si etc, trebuie sa fii foarte atenta, sunt multi "macho" care vor sa se culce cu fete frumoase, sau "bune" cum le zic ei, trebuie sa fii foarte sceptica, sfatul meu este sa testezi pe toti care incearca sa se bage in seama si etc

Dar nu striga toti dupa mine.Si nu imi zic numai baietii ca sunt frumoasa sau ceva de genu', si fetele imi zic. Si eu m-am referit frumoasa la fata nu la corp ...Si in plus nu cred ca s-ar gandi sa se culce cu mine din moment ce m-au vazut pentru prima oara, iar colegii nici atat cred ca nu s-ar gandi pentru ca cu siguranta ar sti raspunsul meu(acela fiind nu) laughing

Draga mea, esti destul de naiva, desi nu stiu varsta ta, nu ai habar ce poate fi in mintea unui baiat, pentru ca si eu sunt unu, si e logic ca stiu, cine crezi ca e atata de idiot sa iti zica in fata daca vrea doar sa se culce cu tine? raised eyebrows, in fine, ai sa realizezi, candva, sa nu fie prea tarziu

Pai am 15 ani.tu? Oricum nu sunt genu care sa faca asa ceva. in primul rand sunt mai timida ca sa zic asa.

Nu cred ca conteaza varsta laughing, plus ca aici nu e chat, e doar sa te ajut, daca vrei chat iti dau id de mess si gata

Da, da-mi-l

Http://www.facebook.com/bogdaniulian.dragomir.3

Da-mi add pe fb, ca nu am chef sa imi dea toti add pe mess, dupa iti dau id de mess :)

| AlexandrPronoza a răspuns:

Dupa asa vorbe cred ca da! sigur

| sayra192745 a răspuns:

Esti frumoasa ca din curu babei scoasa! laughing ok am glumit. Poti fi dar nu au cum sa dovedeaza. Poate isi bat joc poate nu, poate vor doar sex... this is the life bafta

| aaabbbcccddd a răspuns:

A fost vreodata o persoana care sa-ti zica ca esti urata sau ceva de genul? daca nu chiar esti f frumix fiecare fata e frumi in felul ei

| samantha_7972 a răspuns:

Dragutza inseamna ca esti super naiva. Am 12 ani si am trecut prin multe in ultimi 5 ani. Sincera sa fiu. nu spune ca daca te-au vazut pentru prima oara nu inseamna ca nu au cum sa iti faca anumite lucruri... ba din potriva.cei care te cunosc nu iti fac chestia asta decat daca te plac, iar cei care nu te cunosc ar face-o in fiecare noapte fara sa asculte ceva de la tine. Incearca sa ai putina atitudine si nu mai baga in seama tot felul de fraieri pe care ii gasesti pe strada pentru ca acestia sunt mult mai periculosi decat cei care te cunosc cu adevarat. Crede-ma stiu ce spun... chiar daca sunt mai mica ca tine, eu am fost cu un tip pe care l-am cunoscut de 2 zile, iar in noaptea cea de-a 2 zi el a venit peste mine cu gandul de a ma asa, noroc cu mama ca a venit si m-a scos din stransoarea lui ca daca nu eram pana acum cu copil in brate. oricum daca vrei sa vorbim caut-ama pe fb si discutam acolo.