Pai. Daca nu vrei sa-i spui ce te framanta.Deschide un subiect legat de asta. Vorbiti si voi despre dregoste, fosti, foste...subiectu asta poate fi fte interesant. A trecut prin ce trci si tu...Si intreaba-l cum mai sta el ce mai face, cum mai sta cu dragostea.El o sa inteleaga la ce te referi.si daca va prefera sa te minta. te sfatuiesc sa nu il astepti Eu am asteptat un baiat 1 an.baiatu cu care sunt in prezent. da observ ca nu prea s-a meritat
Ink o idee.Trimite un mass din ala gen:ce parere ai despre mine. Daca o sa raspunda te plac. vreau sa fiu cu tine. tu zici pacat ca nu se poate. El logik ca o sa te intrebe dce.Sh tu ii zici.nu vreau sa par geloasa sau obsedata. Da uite ce am auzit.Sh asa mai departe.va lamuritsi treburile
Sper ca te-am ajutat!:*
Cu aceste lucruri nu e de glumit si ma rog dupa ani. oricum lasa`l sa vezi ce faceapoi peste doua zile dupe ce vezi acest raspuns intreaba`l daca chiar te place sa daca nu.ptk atunci el isi va da seama ca a facut o greseala.asta a facut`o si prietenul meu...adica...nu stiu baieti vor sa vada cum fetele se bat pentru el asa ca s-ar putea sa te placa pe tine numai ca sa o fac geloasa pe cealalta si daca spui ca, chiar a reusit sa se impace. nu stiu ce mai cred dar asc sfaturile mele se iti vor fii de folos:X:Xpwp
fundita?
croissant întreabă: