Poi daca ai prieten de cativa ani. te cred si eu. ori te mariti, ori il lasi.
¨Claxoanele¨ baietilor sunt irelevante. tu nu ai vazut ca noi claxonam si o vaca cand trece strada?
De fapt tie iti pare rau ca esti timidá...sau vrei sa gasesti o cale de scapare
Poi... poate tu nu te consideri frumoasa dar daca celorlalti le place de tine...nu-i nevoie sa te superi.:X:X
baietii sunt niste porci...de aia claxoneaza...si in plus... ce, strica un pic de frumusete pe tine? eu cred ca nu...adica sunt multe fete care nu arata asa de bine...si care ar da orice ca sa arate ok.banuiesc...
iti spun eu de ce nu ai incredere in tine...pentru ca nu esti sigura pe tine...incearca sa fii cu capul pe umeri.si nu lasa orice mic obstacol sa faca sa te certi cu prietenul tau:X
incearca sa vb cu pr tau...sa nu mai fie asa gelos:X:X
heyy...:X:X tine mult la tine daca este gelos pentru ca gelozia se naste din iubire:X:X.adica te iubeste baiatul:X:X
...incerca sa fii tare...:X:X...si daca ai tupeu castigiu mai multe in viata...iti spun asta pentru ca soramea este tupeista iar eu sunt rusinoasa...si vad ca ea castiga mult mai mult cu tupeul ei:X:X...multa bafta...si succes:*:*
Daca esti frumoasa, este un motiv in plus ca sa fi claxonata... orice tanar ce vede o fata singura, se manifesta in felul lui pe strada sau in orice loc. Nu trebuie insa sa le dai si atentie, mergi mai departe si fi tu fara sa iti pese ce face cel de peste drum; Referitor la prietenul tau, este asa ca asa e el, sau tu ii dai motive sa fie asa? Daca el e asa, trebuie sa ai o discutie in care sa lamuresti aceasta problema, sa clarifici acest aspect... In tine trebuie sa ai incredere, sa nu mai fi timida si asta tine de tine si nu de altcineva. Inceraca si ai sa rusesti - ti-o doresc mult. Numai bine, Lucien.
Trebuie sa ai incredere sa ti spui tot timpul ca esi inteligenta si sa ti umpli timpul cu lucruri utile sa ti dezvolti cultura generala si dupa aia o sa vezi ca ai sa ti zici ca nu erai tu fata cea timida deci...