| cetrist a întrebat:

Multe fete imi zic sa ma pensez ca miar sta mai bine ce spuneti ar trebui sa ma pensez? sunt baiat 15 ani?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Penseaza-te doar daca ai nevoie, adica daca ti se pare inestetic cu esti acum. Dar daca alegi sa te pensezi va trebui sa faci asta de fiecare data cand va fi nevoie... Si la multi baieti nu le convine sa fie atat de "feminini".
Sincer, eu cred ca da dovada ca tii la aspectul tau fizic mai mult decat majoritatea, sunt ok cu asa ceva happy

13 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Pot sa o faci, dar sa nu exagerezi.Sa fie ceva discret.

| NewSummer2013 a răspuns:

Pai esti baiat nu cocota masculina!

deci: nu te pensa!

+ faptul ca daca incepi sa te pensezi acum, va trebui sa te pensezi mult mai desc, cam o data la 3 zile sad

| Ana a răspuns:

Nu iti recomand

| Crisu a răspuns:

Nu stiu eu cum aratsi tu, dar daca fetele iti zic asa. poate ca asta ar trebui sa faci.

| CoCaCoLa a răspuns:

Da daca ai sparcenele groase si mari arui sa te pensezi ti-ar sta mai bine asa

| CarmenR a răspuns:

Unii baieti se penseaza daca au sprancenele foarte groase sau le au unite. Poti incerca si tu, intr-adevar iti va lumina chipul si vei parea mai ingrijit.

| LoRy_7949 a răspuns:

Bwna, da ar trebuiwinking cunosct un caz asemanator [ un coleg ] si daca cineva rade de tinewinking s nu te simti jignit, deoarece te respecti. :*

| sweetgirl21 a răspuns:

Poti sa o faci daca simti tu nevoia sa schimbi ceva, sau nu te simti bine in propria piele, dar nu te pui sa faci schimbari pentru ca asa cred altii ca e bine...

| niknip a răspuns:

Daca tu nu vrei sa te pensezi...nu te poate obliga nimeni.Moda asta cu pensatul baietilo nu mi se pare chiar ok. Fi tu insuti natural cine te iubeste asa te iubeste nu tine neaparat sa fi pensat.

| eme a răspuns:

De ce nu? Chiar daca esti baiat trebuie sa te ocupi de felul cum arati.si daca este nevoie penseaza-te! Asta cu siguranta iti va schimba putin aspectul fetei.nu este o rusine chiar daca esti baiat!

| andreeap a răspuns:

Baietii nu se penseaza.happy

| Savannah a răspuns:

Nu neaparat dar multi baieti se penseaza si le sta chiar bine.

| яenaтe a răspuns:

Crede-ma ca naturalul este cel mai original! De exemplu, mie imi plac baietii care sunt naturali! Eu sunt fata, 14 ani si nu m-a pensat! Deci stai linistit, ca pana la urma urmei esti barbat...:*>big grin