| Lucia1234567 a întrebat:

Multi m-au numit emo pentru ca sunt foarte trista si timida dar eu am trecut prin foarte multe perioade groaznice adica parintii mei s-au despartit cand eu avem 4 ani si m-am mutat de la o scoala la alta.eu nu mi-am vazut tatal de de 4 ani si jumatate si am inceput sa fiu mult mai retrasa si inchisa in mine.Voi ce parere aveti?
Funda

5 răspunsuri:
| LoveBlueSky a răspuns:

Salut!

Cred ca nu ar trebui sa te intereseze ce spun despre tine.Nu e frumos sa judeci o persoana pe care nu o prea cunosti.
Am inteles ca tu ai trecut prin multe probleme si probabil ca ti-a fost greu dar incearca sa iti revii.
Toate persoanele au momente cand sunt triste dar trebuie sa trecem peste aceste momente si sa mergem mai departe.
Incearca sa zambesti mai mult si sa ai mai mult chef de viata.Lasa trecutul si incearca sa iti traiesti prezentul si viitorul.

Sper ca te-am ajutat si inca ceva, zambeste cat timp mai ai dinti!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, pentru tine nu trebuie sa conteze decat parerea persoanelor care tin la tine. Lasa gura lumii sa vorbeasca si daca vrei sa faci vreo schimbare fa-o pentru tine, nu pentru a fi pe placul cuiva sau pentru a inchide gura lumii, oricum vor exista mereu persoane carora le place sa barfeasca si sa ii vorbeasca de rau pe altii. Nici ei nu sunt multumiti de sine, dar faptul ca ii critica pe altii ii fac sa se simta mai bine. Zambeste si incearca sa nu schimbi la tine lucrurile care tu consideri ca sunt bune si nu lasa problemele parintilor sa te afecteze. Tu ai viata ta si trebuie sa incerci sa ti-o faci cat mai frumoasa. Bafta.

| lovegirl15 a răspuns:

Nu ar trebui sa te intereseze parerea celorlalti. Multor oameni le place sa vorbeasca aiurea sau sa-si dea cu parerea despre o persoana despre care nu stiu nimic. Nu-i baga in seama, lasa comentariile sa treaca pe langa tine.
De asemenea, incearca sa treci peste probleme si incearca sa le invingi cu un zambet. Da, stiu ca suna greu si cliseic poate, dar ideea e ca, oricum, nu trebuie sa lasam nicioadata tristetea si problemele sa ne doboare. Mereu trebuie sa fim optimisti si sa ne gandim ca sunt alti oameni care au probleme mai grave decat noi si chiar exista situatii mai grave decat cea prin care treci tu. Sunt oameni care sufera de boli grave, oameni care si-au pierdut rude/prieteni in accidente grave sau parinti care si-au pierdut copiii in diferite situatii. Exemplele pot fi nenumarate, insa noi trebuie sa ne gandim mereu ca suntem bine, ca puteam fi mai rau. Trebuie sa gasim puterea sa zambim si sa ne ridicam, oricat de greu ne-ar fi.
Iar legat de persoanele care comenteaza aiurea, iti repet: ignora-i si inchide-ti poarta sufletului pentru invidie, sentimente negative si cuvinte rautacioase.
Succes si sper ca te-am ajutat!

| FastAndRelaxed a răspuns:

Te inteleg perfect, stiu cum e cand parintii se cearta si esti mic si nu poti face nimic oricum majoritatea oamenilor judeca superficial, pur si simplu nu le da atentie spune-ti in mintea ta ceva de genul "stiu cine sunt, nu am nevoie de parerile altora ca sa stiu asta" e usor sa judeci si sa etichetezi pe cineva dupa felul in care arata sau se comporta tocmai de asta trebui sa nu-ti pese de parerile altora baftawinking

| 愛日本 a răspuns:

Nu esti emo.Cei care te-au facut asa au probabil 10-13 ani.
Multi oameni cu gandiri proaste, spun ca esti emo daca : te imbraci in negru, asculti muzica in loc sa vorbesti cu ei, te comporti diferit din mai multe puncte de vedere.E clar ca acesti oameni nu merita nici cea mai mica atentie si au o mentalitate de idioti.