| teob00 a întrebat:

Multi zic ca daca iti place de un baiat nu trebuie sa ii zici si sa ii dai importanta... si alti zic ca trebuie sa ii spui ca il placi. pana la urma nu mai inteleg nimi. mie imi place de un baiat si nu stiu daca lui ii place de mine dar sunt nedumerita... sa ii spun sau nu si de ce sa ii spun sau nu?!?!?
dau funda

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Cred ca varianta cea mai potrivita se afla undeva la mijloc: poti incerca sa ii spui sau sa ii dai de inteles ca il placi, dar fara a parea prea nesigura pe ceea ce ii spui si totodata fara a fi prea insistenta pe subiect. Nu e neaparat nevoie sa il intrebi fata in fata, daca nu poti, desi asa ar fi cel mai simplu si potrivit, ci poti folosi alte metode (scris, SMS etc.)

| Abigaiil a răspuns:

Ai ascultat de altii si stii parerile lor. Acum insa, trebuie sa te asculti si pe tine. Fa ceea ce tu simti, ceea ce tu crezi ca e bine sa faci. Trebuie sa fii stapana pe tine, tu sa stii ce e mai bine pentru tine, nu sa iti zica altcineva ce e mai bine pentru tine.
Normal ca fiecare o sa dea sfaturi si o sa iti zica ce cred ei sau experientele lor, dar tu trebuie sa culegi numai ce crezi ca o sa te ajute, nu tot ce zic ei. Pentru ca fiecare om e diferit si fiecare situatie e diferita. Daca lor le'a mers rau, nu inseamna ca si tie o sa iti mearga rau, si vice versa.
Asa ca tu trebuie sa decizi ce sa faci! Deschide'ti inima si nu lasa pe maine ce poti face azi. Daca nu iese totul cum ai vrut, nu e vina ta. Nu intotdeauna se intampla cum vrem noi, dar macar stii ca ai incercat si incercarea moarte nu are. Mai bine incerci, si macar stii ca ai facut tot ce tine de tine, decat sa nu incerci deloc si sa regreti si sa te intrebi in fiecare zi "Si daca?" "Oare cum ar fi?" "Oare daca?"

Este un citat in engleza care imi place foarte mult:
"I'd rather live a life of 'oh wells' than a life of 'what ifs'"