Eu am 15 ani si nu am avut inca pe nimeni.Sincer,nici nu ma grabesc pentru ca am toata viata inaintee...
Asteapta momentul potrivit, adica atunci cand simti tu acest lucru.Nu te forta sa te indragostesti de gura lumii.La urma urmei,nici nu ar fi o "dragoste" adevarata si te-ai simti stanjenita si incordata in fata asa- zisilor smecherasi).
Si sunt sigura ca la majoritatea e doar o joaca de copii)Asa ca sa fie si ei in pas cu astia mai mari...))
Nu-ti mai face atatea griji draga mea, asteapta pana atunci cand tu te simti ok in legatura cu asta si asteapta un baiat ok, pe care sa-l placi si sa te placa cu adevarat!
xoxo
Bună,
Eu aş trece mai departe, fără să îmi pese de părerea lor. Şi crede-mă, e mult mai ok să aştepţi să întâlneşti potrivită decât să te încurci cu oricine îţi iese în cale.
Eu nu am fost cu nimeni până la 16 ani, şi mă mândresc cu asta.
Sall. Totul depinde de cultura, de educatie, de cei sapte ani de acasa. Daca-l intrebi pe unul cat fac doi ori doi, nu stie. Dar sa ne laudam cu fete sau baieti, suntem primi. Numai cei slabi se lauda. Un om puternic, un om destept, vorbeste putin la subiect, si incet. Un om slab, vorbeste tare, tipa, gesticuleaza foarte mult, si inventeaza anumite fapte sau intamplari, care, si lear fi dorit. Asa ca, ignora astfel de oameni, sau colegi de scoala. Aceasta atitudine nu va duce nicaieri. Dimpotriva. Tu, traieste viata asa cum iti dicteaza sufletul. De acea: Canta razi danseaza, ca niciodata nu se stie cand se va asterne cortina peste noi. Viata este ca un teatru. Traieste momentul, nu cumva sa nu mai apucam aplauzele. Sa fi fericita, si sa ai incredere in tine. Pa!
Sa sti ca asa e peste tot. Si la mine la scoala era la fel. Dar unele fete care au avut iubiti de la o varsta mai frageda ca sa zic asa, acum au ajuns rau de tot. Si pot sa spun ca acum baietii nu mai pot sa vorbeasca ceva serios cu ele, vorbesc doar atunci cand au un anumit scop, cred ca intelegi la ce ma refer. Acum stiu ca iti este rusine, dar mai tarziu tare mandra vei fi si tu si mai ales viitorul tau prieten. Sa nu te grabesti, ai o viata intreaga sa tot ai iubiti.
Si eu am 14 ani si sunt in clasa a 8-a si n-am avut prieten.
dar nu ma ingrijorez mai sunt fete in clasa care n-au avut... dar va veni timpul odata si odata.
Salut! Uite şi eu sunt băiat, sunt ascultator de rap si mă imbrac pe genu' ala, stii cum e între rapperi tot timpu' trebuie să aibă prietene, desii asa e "moda" eu nu am prietenă si nu am avut niciodată si chiar nu sunt trist pentru asta, pentru că, când îti faci prieten/prietenă te angajezi la unele responsabilităţi, mie imi place sa fiu mai libertin si să nu depind de o fată, şi stiu că cei ca mine nu sunt prea bine văzuţi in ochii fetelor, pentru că toata lumea ne crede golani, desii nu suntem asa, si sunt singur ca daca nu aş avea o prietenă pe genu' meu, mi-ar impune să-mi schimb stilu' care-l reprezint de 4 ani, aşa că mai bine rămâi singură, e muult mai bine, o să vină si vremea să ai si tu pe cineva, pentru toata lumea vine, dar rămâi aşa, sfatul meu.e muult mai bine. PACE!
Eu in locul tau as minti mai bine decat sa se bata joc de mine si dupa ce incepe sa te intrebe cum arata ii zici si tu cum il vrei cu adevarat crede-ma merge ...si daca minti asta e! iti doresc succes! si sper sa iti gasesti iubirea funda?
In locul tau m-as gandi ca este timp destul sa am destui iubiti.nu cred ca esti fortata de cineva sa ai iubit la 14 ani mie mi se pare o prostie.tu dai exemplu de persoana calculata :-)imi place ca nu faci ce fac altii.bravo!
E mai bine asa. Sti de ce?! Pentru ca ei nu cred ca vor avea o relatie serioasa, de durata. Deci mai bine astepti acum decat sa astepti pe la 25-30 de ani sa.ti gasesti un sot si acum sa ai pe banda rulanta!