| 61n4 a întrebat:

Multumesc pentru sfaturile de la prima intrebare.big grin.si cu privire la baietii de varsta mea... mie mi se par cam aiurea.nu stiu daca ma exprim corect... dar nu sunt cum vreau eu...imi par asa mai fara minte.se lauda aiurea... iar la sfarsitul relatiilor nu stiu decat sa rada ca prostii.si apoi sa inventeze verzi si uscate...in schimb, cu cei mai mari. pot sa spun ca ma simt mai in siguranta...desi uneori am impresia ca doar se folosesc de fetele naive .ca mineangryangry(X... voi ce parere aveti?big grinmsik:*

Răspuns Câştigător
| eek a răspuns:

Presupun ca te referi la baietii de 25-26-27 ani. daca e asa atunci nu iti pot spune decat ca cei care fac parte din categoria asta de varste sunt putin obsedati de sex. cat despre cei mai mari.asa e. te simti mult mai in siguranta.sunt capabili de o relatie de lunga durata.si nu cauta doar sex. sunt mai intelegatori.se gandesc de dou ori inainte sa faca un lucru.si nu se gandesc doar la persoana lor.cat despre chestia cu folositul fetelor naive.thinking nu stiu ce sa spun. poate ca nu sunt chiar asa. poate nu ai cunoscut persoana potrivitatongue

2 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Baietii in general se folosesc de fete mai ales daca stiu ca sunt indragostite de ei si stiu ca pot obtine ce vor
unii baieti sunt asa sunt si buni
eu stiu ca cel care te respecta nu te paraseste pentru fleacuri in viata ta personalatongue
oricum tu ai fost desteapta si nu ai acceptat
mult noroc
si o zi bunahappy

| eek a răspuns:

Scuze..am vrut sa spun de 15-16-17 ani..am apasat gresit pe tastebig grin