| Derkes a întrebat:

N-am incredere in mine, nu stiu ce sa ma mai fac. Sunt super urat, la comportament sunt foarte naspa, n-am sanse la nici o fata si nici in viata nu ma descurc foarte bine. Incerc sa ma stabilizez, sa-mi revin de fiecare data, sa incerc sa-mi spun in sinea mea : Sunt cel mai tare, Sunt foarte frumos etc, dar de fapt, ma mint pe mine insumi si urasc minciuna. Chiar nu stiu ce sa ma mai fac, n-am un scop in viata, sunt o persoana naspa si nu stiu daca voi ajunge cineva. Mereu stau cu gandul ca asa mi-a fost sortit si ca asta e calea mea, sa nu am succes in viata si sa ma rezum la lucrurile mici. Chiar am nevoie de niste sfaturi, sa pot sa imi creasca increderea in sine, sau orice.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Ia antidepresive. Iti vor dezvolta încrederea în Tine

| MPersephone a răspuns:

Eu nu inteleg ce te opreste pe tine sa te schimbi, sa iesi din pozitia in care te aflii.
Ce te limiteaza? Te asupreste cineva? Sta cineva la capul tau si iti spune sa nu te schimbi?
Iubirea de sine e o lupta continua. Nimeni nu ne invata sa ne iubim pe noi insine. Priveste-te in oglinda, pana te memorezi din nou. Citeste mult, invatatura e desavarsire. Schimba-ti sirul gandurilor, antreneaza-ti creierasul sa iasa din sfera asta in care esti confortabil. Daca te plangi nu se va schimba nimic. Tu te poti ajuta pe tine, dar trebuie sa ai motivatie si vointa.
Lupti cu tine doar atunci cand esti pregatit sa o faci.

| PașaHassano a răspuns:

Faptul ca esti urat nu se poate schimba niciodata. Apuca-te de un sport, sala si cate si mai cate pentru a te dezvolta fizic daca frumusetea nu te ajuta. Scopul tau in viata este sa iti intemeiezi o familie, sa ai un job foarte bine platit si sa te preocupe sanatatea. Zi mersi ca ai 2 maini, 2 picioare si ca ai mii de posibilitati, handicapatii aia ce sa mai ceara de la viata

Întrebări similare