| blue95 a întrebat:

N-am mai vorbit de ceva timp cu voi si simt ca acum am nevoie de ajutorul vostru. Sunt colega cu un baiat.il iubesc.Toti prietenii imi spun ca si el simte ceva pentru mine, insa doar el nu spune asta. Uneori face lucruri prin care da de inteles asta, dar e in zadar, daca nu recunoaste.Azi spre exemplu, a fost ziua mea de nume, m-a pupat, m-a luat in brate, ceva normal pana aici.Insa apoi eu m-am dus pana la fereastra, el era la el in banca in picioare laga banca si colega mea se uita la el.Eu eram cu spatele iar colega mi-a spus ca l-a surprins urmarindu-ma din cap pana in picioare.In alte zile se tot uita la mine, zambeste, se baga in vorbe cu mine.Insa colega mea i-a spus ca il plac, iar el a zis si eu ce sa fac?, cu o fata de confuz.Nu stiu ce as putea sa fac eu in situatia asta, ce ma sfatuiti?sad. Funda

4 răspunsuri:
| Kolp a răspuns:

Buna!

Pai tu nu ar trebui sa faci nimic. E clar ca acel baiat te place doar ca nu are experienta si nu stie cum sa procedeze. Eu te-as sfatui sa rogi un baiat sa-i arate cum se face, pentru ca evident simte ceva pentru tine.

Bafta!

| Anonim_9810 a răspuns:

Parerea mea e ca daca tu chiar crezi si esti convinsa ca te place, stiu ca e un lucru ciudat, dar unor baieti chiar le place asta, fii u indrazneata! fa un gest! dar unu care sa ii dea de inteles clar ce simti! poate asa mai prinde si el curaj... Parerea mea, la mine a mers cand am intalnit un baiat timid, si apoi mi-a spus chiar ca asta l-a facut sa ma placa si mai multbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai spune-i in fata ce simti si intrebal ce se poate face si daca vrea sa fie cu tine pentru nu ati dauna dupa sentimentelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! ai trecuut prin acceasi chestie ca si mine. Si in cazul meu baiatul nu vrea sa recunoasca cica asa se comporta el cu fetele. In ultimul timp relatia mea cu el sa inrautatit eu nu il mai plac si pur si simplu nu il mai suport deloc incerc sa il evit pe el si comentariile lui stupide.Cred ca ar trebui sa astepti poate el se gandeste cum sa reactioneze in situatia de fata. Succes