Ca să poţi să fi fericit trebuie să faci ce simţi.
Doi ani vor trece repede ai să vezi şi pe urmă o să poţi să faci ce simţi. Iar ca să te înţelegi şi cu mama ta poţi să îi spui că faci facultatea în ţara iar în caz că nu o să iţi meargă din punct de vedere financiar ai să te întorci să munceşti acolo şi poate o să fie mai îngăduitoare.
În fond eşti roman şi cum e sau nu ţara asta foarte muţi merg pe dincolo pentru aş face aici o casă, o familie şi să îmbătrânească frumos. Eu oricum nu am înţeles niciodată de ce uni ar dori să locuiască pentru totdeauna într-un loc în care nu sunt acasă.
Maica-mea stie ca vreau sa merg la facultate in Romania dupa bac si e perfect de acord.
Oricum mersi mult pentru raspuns !
Cum sa nu poti face nimic in tara?
Adevarul e ca doar cei care nu invata nu reusesc deoarece oferta de munca e extrem de mica pentru maturatori, cofetari etc. (necalificati)
Tu cu facultate iesi absolut orice si in raport cu preturile sunt salarii super bune.
Si in plus, ai dreptate, e mai bine sa te simti fericit (desi hartii o sa ai o groaza cand vor auzi astia de francez cu facultate) si sa gasesti o cale sa vii in Romania.
Merci pentru raspuns in primul rand, in al doilea ai dreptate pot face ceva in tara si de aceea as dori sa ma intorc.
Nici n-ai idee cat de mult ma doare cand aud oameni "romani" care zic chestii negative despre tara lor natală!
"conditia noastra spirituala" - vestul devine din ce in ce mai gol dpdv spiritual mai ales in Franta care este un stat laic oficial. Am fost si eu odata in Paris langa turnul Eiffel.