| moon333 a întrebat:

N-o mai sufar pe mama deloc. Ma enerveaza la culme. I-am explicat tot ce ma deranjeaza la comportamentul ei si nimic. Urla la mine si-s nevoita sa urlu si eu si daca ma aude tata urla si el. Ce naiba fac?

Răspuns Câştigător
| girly77777 a răspuns:

Sa încerci sa te menti calm/ă, asa tot e mai bine. Și ar fi bine sa explici și cum te enervează, de exemplu,
-face multă mizerie în casa/apartament care după trebuie sa aduni tu,
-in caz ca e fumătoare face fum în toată casa,
-sta toată ziua în pat, nepăsătoare când este în condiții bune și te pune sa faci tot...
Dacă explici cu mai multe detalii va fi mai multa lume care te va ajuta, pentru ca fiecare problema are soluția ei. Dar dacă nu mai e nimeni care te poate ajuta eu sunt disponibilă?

| moon333 explică (pentru girly77777):

I am explicat cu calmitate tot. zice ca o sa faca asa, tine cateva zile, apoi revine la vechiul ei caracter

| girly77777 a răspuns (pentru moon333):

Pai, știu ca nu ma implica, dar ce vârstă aveți tu și mama ta? Findca depinde și de vârstă, dacă are de exemplu 45 de ani i-ai putea spune(chiar dacă este puțin urat) îți voi da "2" lei pe zi dacă te menții așa. Dar dacă are 60 nu ii poți spune, și ar fi bine sa ii spui când revine la comportamentul enervant și sa ii spui ca iar o sa iti pierzi mințile. Ai putea încerca să faci rost de un psiholog de familie pentru ca ei o pot face pe mama ta sa nu mai fie așa de "bipolara" sau sa se comporte cumtrebuie.

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dar te-ai gândit că și tu ai o parte din vină?

| Star19 a răspuns:

Depinde cum te enervează
Dacă te bate la cap cu chestii atunci ar trebui măcar sa ii dai impresia ca e ascultata
Normal ca nu va asculta de tine pentru ca na ea are mai multă experiența de viața și o sa zică ca ea știe mai bine ce e de făcut
Cu cât te enervezi mai tare pe ea cu atata nervii tai vor fii și mai mari si Ai ajuns sa nu o mai suporti
Încerca sa faci tu impresie buna asta dacă problema e la tine Dar dacă problema este ca ea are obiceiuri nașpa atunci e cam greu sa te asculte