anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

N'seara, deci mie imi place mult de o fata si oarecum cred ca si ei ii place de mine ca tot imi arunca "flash-uri" se uita mereu la mine si cand ma uit eu la ea isi intoarce capul(asa face in masina), problema este urmatoare. Un prieten m-a ajutat cu numarul ei de telefon, care l-am salvat in telefon si imi este rusine sa o bag in seama pe WhatsUp, ca mna ea nu stie de unde am numarul ei si o sa ma ia la o serie de intrebari (cred), whatever nu stiu cu ce sa incep o conversatie, vreau niste sfaturi, nu vreau sa incep direct cu "Buna, ce faci" si dupa *cri cri cri cri, no idea.

1 răspuns:
| SkyPilot a răspuns:

Daca te ia la intrebari, ii raspunzi ca un baiat destept se descurca si nu ii spui mai mult.
Incepi cu "Cum a fost ziua ta?" si incerci sa te legi de ceva din raspunsul ei. Incearca sa o intrebi despre ea. Ce face in timpul liber, cum isi petrece weekends, ce ar face daca ar putea alege, ce carti, filme, muzica, altele ii plac, daca ii place sa mearga in natura etc. Nu o mitralia cu intrebari, mai strecoara-i cate un compliment si la sfarsit ii multumesti ca a stat de vorba cu tine si ii spui ca ti-a facut mare placere.