| κλάους a întrebat:

N'searahappy Deci sa incep cu inceputul si sa termin cu sfarsituhappy Am un parc cam la 100 de metri de bloc si merg in fiecare seara acolo, cam pe la 6:00 sau 7:00. Intr-o seara cand stateam linistit pe o banca pare un om. Trece frumos pe langa mine si nu il mai vad. Apare adoua oara peste 10 secunde. Trece si nu il mai vad. Apare si a treia oara peste 5-10 secunde...deja incepe sa fie enervant. Am zis ca daca mai trece o data o sa plec...Peste 10-15 secunde apare iar. Dar cand trecea pe langa mine imi arunca si niste priviri dinalea de curios. Ma ridic, si il vad pe el ca se uita la mine, merg in fata si cand ma uit dupa o pisica il vad iar pe el, deja o inceput sa fie enervant. Ies din parc si iasa si el dupa mine. Ma urmareste pana cand am trecut un semafor. A doua zi ma duc iar, dar acum nu e un om, ci 2:@. Trec ei de zeciiiiiiii de ori pe langa mine, se uita la mine ca la un televizor ma ridic si plec. Iara aceeasi poveste, unul dintre ei ma urmareste pana la semafor. Nu ma duc doua zile acolo, zic sa prind o zi cand nu sunt acolo. Ma duc astazi acolo, si acum nu erau 2, erau 5:@:@. Trec ei pe langa mine, se uita, ma ridic si zic sa ii provoc, am facut plimbarii si am vazut cum se uitau cu coada ochilor la mine. Ma asez pe o banca si peste 1 minut vine unu pana acolo unde sunt eu, se opreste, se uita la mine, si pleaca. Vin alti doi se uita si ma ridic sa plec. Cand plec il vad pe unu cum se holba la locul unde stateam eu (el nu o vazut ca am plec, erau copaci acolo unde am stat, si na, nu ma putea vedea usor). Plec si iar, unu ma urmareste pana la iesire din parc. Deci? Ce credeti ca au? Nu ma tem de ei. Doar vreau sa va cer parerea voastra. Daca credeti ca au ceva, vor ceva, ce sa le fac? Nu sa le vorbesc, nu sa ma bat cu eilaughing. Doar sa ii provoc, sa vad daca chiar au ceva cu minehappy EU CHIAR NU II CUNOSChappy MS MULT DACA ATI CITIT PANA AICI.

Răspuns Câştigător
| Dakota a răspuns:

M.ai bine nu te baga in vorba cu ei. evita sa te mai duci in parcul acela vreo saptamana. si apoi daca e sa i mai gasesti acolo du-te in partea ocpusa unde Nu sunt ei. si incearca sa i eviti... Cine stie ce vor de la tine e mai bine sa nu afliihappy Sfatul meu.happy Sau daca e sa te mai duci in parc sa iei cu tine pe cineva. de preferinta un baiat prietenul blushing.
Succes:*

6 răspunsuri:
| TheToffyx a răspuns:

Mi se pare interesantlaughing. Am citit tot.
nu stiu ce sa ziclaughing)
Dar interesant, nu te mai du in parcthinking

| Ciufuliciii a răspuns:

Du-te si fa-te ca le ceri un foc[dk fumezi]sau sa-ti zica cat e ceasu.sau cand stau ei pe banca uita-te tu si trci des pe langa ei
uita-te insisteeeeeeeent!laughingMi se pare ciudat.Pana si eu ca fata le tranteam vreo 2 de nu se stiaulaughingdu-te cu un prieten si mergi de mana cu el prin fata lor pune muzica si danseaza. ceva sa le atragi atentia sa vezi ce urmaresc!laughing)

Ciao!:**laughing))

| emchristina a răspuns:

Wowlaughing)interesantlaughingpoate vroiau sa te jefuiascahee heesau alte chestii de genu se poate orice pe lumea astahee hee.in locul tau as avea grija

| MrsMary a răspuns:

Aa happy ce poveste incurcataa, du-te la ei. laughing si intra in vorba incepe un subiect de discutie, cum ar fi : Ce zii frumoasa! hmm scuze, nu am idei

| SophieDavidescu a răspuns:

laughing crede-ma ca mi se pare intr-in fel amuzantlaughing)) seamana cu un banc si e haios...dar nu stiu ce sa spun mai departe

| Boboleu a răspuns:

rolling on the floor eu i-as da la bot la toti laughing))