M.ai bine nu te baga in vorba cu ei. evita sa te mai duci in parcul acela vreo saptamana. si apoi daca e sa i mai gasesti acolo du-te in partea ocpusa unde Nu sunt ei. si incearca sa i eviti... Cine stie ce vor de la tine e mai bine sa nu aflii Sfatul meu. Sau daca e sa te mai duci in parc sa iei cu tine pe cineva. de preferinta un baiat prietenul .
Succes:*
Mi se pare interesant. Am citit tot.
nu stiu ce sa zic)
Dar interesant, nu te mai du in parc
Du-te si fa-te ca le ceri un foc[dk fumezi]sau sa-ti zica cat e ceasu.sau cand stau ei pe banca uita-te tu si trci des pe langa ei
uita-te insisteeeeeeeent!Mi se pare ciudat.Pana si eu ca fata le tranteam vreo 2 de nu se stiaudu-te cu un prieten si mergi de mana cu el prin fata lor pune muzica si danseaza. ceva sa le atragi atentia sa vezi ce urmaresc!)
Ciao!:**))
Wow)interesantpoate vroiau sa te jefuiascasau alte chestii de genu se poate orice pe lumea asta.in locul tau as avea grija
Aa ce poveste incurcataa, du-te la ei. si intra in vorba incepe un subiect de discutie, cum ar fi : Ce zii frumoasa! hmm scuze, nu am idei
crede-ma ca mi se pare intr-in fel amuzant)) seamana cu un banc si e haios...dar nu stiu ce sa spun mai departe