| lalala05 a întrebat:

Na, pun si eu o intrebare... Am o colega in clasa si nu prea stiu ce sa fac... Ma ia in brate, ma saruta, pana mea.De gasca asa, sau eu stiu.Ce sa fac cu ea? Sa continui cu din astea sau ce? Ma cam deruteaza, ma ia in fiecare zi, ma saruta.Pana mea, astept si eu sfaturi. Thx!

sa o iau si eu in brate, sa o sarut sau sa o las doar pe ea sa faca astea?
astept raspunsuri din partea fetelor... va place ca baiatu' sa preia initiativa?

4 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Doamne, normal ca baiatul trebuie sa ia mereu initiativa, ce naiba, esti mai fraier, de aia e barbat si fata, tu ce esti, aia incearca sa faca ceva si tu stai asa naiba, mai ales cand ai ocazia asta.Fii barbat ca dupa nu o sa mai ai vreo ocazie ca asta, iti spun sigur.

| IngerashMick a răspuns:

Cred ca baiatu trebuie sa preia initiativa.Cred ca cel mai bine ar fi sa o intrebi de ce face toate aceste lucruri. Poate ca te place..asta doar ea iti poate spune.Bafta!

| rooooxxx a răspuns:

Da e logic daca face chestile aste inseamna ca te place...nu o intreba daca ii place de tine pentru ca si daca ii place cred ca va zice nu pentru ca nu stie daca tie iti place de ea si nu risca sa se faca de ras! Fa tu primul pas!

| lalala05 explică:

Si eu ma gandeam la acelasi lucru. laughing ma rog... mai astept pareri, mai ales din partea fetelor.