| innocentu a întrebat:

'Na seara! big grin
As dori si eu un mini-sfat din partea voastra, Amatori sau Profesionisti, Copii sau Adulti tongue.
Am 15 ani, 46 Kg, 1.65. As dori si eu sa aflu cum pot sa imi dezvolt muschii mainilor? Bicepsii, Tricepsii. Practic fotbalul, Si din aceasta cauza am la picioare muuschii unui adult, Foarte bine dezolvatati! Dar, In loc de maini am 2 scobitori straight face. Cand incordez mi se vede si mie o "galma" acolo laughing.
Am inceput sa ridic galtere, nu stiu daca are 2 kg, Fac cate 50 la o mana, 50 la o mana! Flotari, cate 10, Simple, Si pe scaun!
Ce imi mai recomandati?!\

Multumesc anticipat. love struck

2 răspunsuri:
| asdgfhresry a răspuns:

Iti zic ce face fratele meu. I-a adus un prieten de familie halteri mari, iar el face cate 100, 2 ture in fiecare seara, adica 200, iar haltera are 65-70 de kg nu stiu sigurthinking Iar la o mana ridica o haltera de 20 kg. Asa iti dezvolti mai bine muschii. Fa si abdomene, si flotari mai multe in fiecare seara, cu 5 flotari mai multe.

| sy46 a răspuns:

Cel mai bine e sa incerci sa faci rost de vreo gantera de 9 kg sau 7 pentru inceput. Fa 4 serii: prima serie si a doua greutatea mai mica repetari mai multe(10-15); a treia serie cresti greutatea, faci cu vreo 3 repetari mai putine7-12, iar la a4a serie vreo 5 repetari cu o greutate mare, cat sa iti duca mana dar sa "storci" muschii la max.
Sau mergi la sala.
Apropo... daca faci 50 de repetari cu 2 kg nu prea iti vor creste muschii, ci mai degraba forta/rezistenta la brat.Deci, ia kg mai multe la o mana.

http://www.culturism.ro/antrenament/page1.php

Succes:)