| Alisstor a întrebat:

Na` TPU ca am si eu o mica dilema ce trebuie rezolvata (cumva).
Da, spre absoluta voastra nemirare, e tot din domeniul combinatozoriei. Pun pariu ca v-ati saturat sa raspundeti la aste` intrebari, dar ehh, incercati inca odata pentru mine.
Deci, terminand cu toate prostiile astea, sa incepem. O prietena a incercat saptamana trecuta sa-mi faca cunostinta (o sa o notam 1. pentru intelegerea textului) cu o alta prietena de a ei (mai sa fie, 2). (nu ca nu as fi eu singur in stare sa ma intalnesc cu o fata, doar ca 1. a insistat. nu stiu motivul si sincer, nici nu ma intereseaza). Deci, am acceptat. In urmatoarea zi, ma intalnesc cu fata asta, 2. Si m-am intalnit, intr-un cadru ceva mai... public. Da, pe hol. (apropo, cred ca ar fi cazul, doar de forma, sa specific ca am 16 ani si ea 15, eu clasa a 10-a ea a 9-a. Doar sa stiti) asa si, n-a mers bine. Adica, n-a mers atat de bine cum m-as fi asteptat. Fata era destul de timida si plictisita. Am aflat mai incolo ca asta a fost pentru ca 1) i-a zis ei ca eu am insistat, si mi-a zis mie ca eu am insistat :-s (sa ne intalnim). A fost o convorbire lunga... a trecut cu greu de un minut in care eu ii puneam intrebari si ea raspundea. Era mai degraba interogare ce faceam eu acolo findca ea nu ma intreba inapoi nimic, etc. Ma rog. A facut faza cu "no, auzi, trebuie` sa ma duc" si am aprobat ca un filozof adevarat. Oricum, faza e: De atunci o tot vad pe hol every-day si incepe sa ma enerveze (in sensul bun. daca exista asa ceva. adica, lasa ca ati inteles voi). Ok, merg acasa, intru pe mess, si imi zice 1) ca i-a dat id meu la 2. si i-a zis sa-l bage. Ok, l-a bagat cu intarziere de vreo 2 zile dar l-a bagat. Am mai intrat odata pe ea gen. "sal, cf?" si ea: "la fix ai intrat ca trebuie` sa ies".

Care e problema mea? As vrea sa vb cu ea dar nu stiu cum s-o fac ca sa nu se simta jignita in urma celor asa-zis intamplate. Poate pare o prostie, dar prima impresie nu a fost absolut incredibila, va puteti da seama. Din nou, chestiile de baza despre 2. le-am aflat de la 1. (ehh... nu ma puteam abtine devil ei bine, si acum ma simt nu stiu-cum sa vb cu ea.

Sfaturi, ceva? (Daa, funda)

Răspuns Câştigător
| Nordic a răspuns:

Uite...frate, eu nu cer funde dar m-am gandit sa te ajut, ma rog, sper ca voi fi de ajutor. Deci fi de gheata, dar nu nesimtit. Daca te vede nesigur nu e de bine. Fi cu curaj, vorbeste cu ea ferm dar sa nu fi arogant si zii direct cum sta traba ca tipa sa vada ca sti ce vrei. Adica ceva de genul "auzi colega aia a mea a insistat sa ne intalnim, eu vad ca te cam plictisesc si alte de astea, dar vezi tu, ea mi-a zis o chestie si tu imi zici alta chestie." Si sa nu-ti fie "oarecum sa vb cu ea." E doar o fata care e mai mica decat tine. Ce ti se poate intampla? Si daca nu vei fi cu ea (cum de altfel se vede ca vrei) sa nu suferi prea mult. E greu sa nu suferi dar la un moment dat te obisnuiestilaughing Hai, maine sa rezolvi treaba. Vezi poate dai gres ca te i-au de urechi laughing