Buna..si eu ma aflu 'relativ' in aceeasi situatie..am si eu un frate si pana sa plece in Germania ma certam toata ziua cu el, dar acum ii duc dorul..cand o sa plece de acasa sau unde pleaca..adica tota lumea se duce la casa lui odata si odata, nu o sa iti prea convina..crede-ma. O sa iti fie foarte dor de ea..bun..si faza cu camra..nu-i bai..de ce nu impartiti camera gen tu sa ai o parte, iar ea o parte..eu zic ca daca nu merge asa incearca sa o imiti adica fa si tu dezordine peste lucrurile ei si ai sa vezi ca nici ei nu ii place sau incepi sa plangi..nuj incearca sa fii matura si demonstreaza-i ca nu prea te in tereseaza ca face ea dezordine..chiar daca tu urasti asta si vrei sa fii organizata. sper ca te-am ajutat putin, funda?
Stiu cum este
Doar ca eu mereu fac curat si sora mea face murdar, este imprastiata si dezordonata!
Fiecare familie isi are propriile nedreptati intre frati si surori, asa e, nu poti face nimic decat sa te obisnuiesti, e sora ta pana la urma.
Posibil ca esti prea sensibila la somn si ti-e greu sa adormi cu oricare zgomot mic (ventilatorul laptop-ului), sfatul meu este sa te culci mai devreme sau sa faci niste lucruri mai obositoare ziua, astfel si langa discoteca poti adormi, dar daca tu si asa faci ambele - suporta.
Bye.
Geo2969686 întreabă: