Mna depinde si ce fel de activitati si proiecte...
poate sa fie ceva gen:,, salvati mediul" si sa plantati copacei dar asta la primavara sau,, indeplineste un vis" si fiecare copil care poate are cateva conditii mai bune acasa poate sa doneze niste haine in stare mai buna sau nu stiu jucarii, dulciuri si inainte de craciun sa mergeti la un orfelinat si sa le daruiti copiilor se vor bucura foarte mult sau la cei afectati de inundatii etc. nu stiu chestii de genu nu am ideei acum.sau puteti organiza in scoala niste concursuri de teatru(fiecare clasa pregateste o mica sceneta ) dans, desen, sau ceva gen defilare de moda, ori competitii sportive, clubul de carte, concurs de cultura generala.
daca mai am ideei iti voi spune numai nu stiu daca asta iti trebuie. sau am inteles eu prost!
pupici
Am extrem de multe:
1. puteti sa colaborati cu o alta scoala dintr-o tara straina
2.chemati un atlet sau un sportiv faimos sa povestiti cu el si sa va arate medalile si sa va explice cum le-a primit(stiu ca ai zice ca e imposibil dar la noi au venit si inca mai vin multe persoane[P. S:sunt in londra si saptamana viitoare o sa vina tessa sanderson campioana mondiala la aruncatul cu sulita sa ne invete despre ce a facut ea si cum])
3.pentru asta imi place sa folosesc termenul schimb de experiente.colaborati cu o alta scoala din zona scolii tale si faceti proiecte(ex. chimie, fizica, algebra, mate[stiu ca inseamna cam acelasi lucru])iar asa o sa stiti mai multe chestii.invatati ce ei au invatat si ei invata ce ati invatat voi)
am prea multe idei dar sper ca acestea sa te ajute. fundita?