| any007 a întrebat:

Neata allhappy Ma tot gandesc de cateva zile la prietena mea, pe care indraznesc sa o numesc cea mai buna desi ea are deja una in orasul de origine, si ma tulbura gandul ca este trista deoarece simte ca nu mai are niciun rost pe lume, ca totul e trecator si o sa devina si ea "nimic"...de altfel nu vrea sa lege o prietenie cu mine din care, spune ea, nu o sa aleaga nimic pentru ca o sa se intoarca acasa dupa facultate(ea a mai avut prieteni de care s-a despartit din cauza ca s-au mutat). Nu vreau sa mai gandeasca asa.Nu stiu ce ar trebui sa ii spun ca sa inteleaga ca nu e asa, ca eu nu o sa o parasesc.Ne intelegem f bine dar ma intristeaza uneori cu gandurile ei mai "sumbre". Cateva cuvinte va rog, multumesc frumos:*

Răspuns Câştigător
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Nu ai cum sa o convingi prin cuvinte decat prin fapte asa ca chiar daca nu vrea sa lege o prietenie ea cu tine nu-i nimic tu fi alaturi de ea incontinuare ajut-o la nevoie dai sfaturi atunci cand le cere fi o prietena adevarata cu ea si chiar daca va pleca continua si atunci sa fi la fel tineti legatura mereu vizitativa, mergeti in vacante impreuna smd, fi o prietena buna si acum cand este aproape dar si atunci cand pleaca intr-un fel are dreptate prietena ta multe rel de prietenie se rup atunci cand intervine distanta prea mare deoarece e greu sa intreti o prietenie daca nu mai exista posibilitatea comunicari, intalnirilor mai dese, dar legaturile de priet sincere si puternice raman chiar si la DISTANTA! eu sper sa ramaneti prietene bune pentru todeaunahappy pa-pa

0 răspunsuri: