Pai,asta le zic tuturor.Hidratarea.Hidratarea este cheia.Apa ajuta organele sa functioneze corect, si astfel, functioneaza corect.Incearca sa mananci mai putin dulce, adica cand ti-e pofta de ceva dulce mananca pepene, o banana, un mar, orice fruct.
Si fa sport.Mergi in parc, cu rolele, cu bicicleta, chiar si mersul ajuta. Daca nu ai bani de sala alearga zilnic dimineata (pentru ca e racoare) si fa exercitii.Dar sa mananci inainte sa alergi pentru ca daca supui corpul foamei nu faci decat sa-l distrugi treptat. Succes!
Hei. Nu-ti face griji:*!
Cine te place, te place asa cum esti
Si nu trebuie sa te schimbi doar ca asa vor unii.
Daca te simti bine in corpul tau, nu ai de ce sa te ingrijorezi
Dar daca vrei sa slabesti in mai putin de 4 zile, iti recomand dieta Dukan. !
Bafta, draga mea! :*
Sa nu faci prostia sa urmezi dieta Dukan. De fapt sa nu tii nicio dieta. Cel mai bine ar fi sa ai un stil de viata sanatos si totul va fi bine. Fa mai multa miscare (Prin "miscare" nu ma refer la alergat, exercitii fizice sau alte d'astea. Pur si simplu si niste plimbari lungi sunt bune).
AUTOSUGESTIA! E cea mai buna cale. Gandeste-te ca orice ai manca tu nu te ingrasi, ba din contra slabesti, ca o sa slabesti si o sa ajungi sa ai "corpul perfect". Sa nu incepi sa te uiti pe net cate calorii are aia si ailalta. De multe ori e mai bine sa nu stii. Sa nu te cantaresti prea des pentru ca si un kilogram daca iei in plus o sa incepi sa te gandesti ca te ingrasi si nu e bine. Crede-ma. Eu nu am tinut absolut nicio dieta. Cand eram mica eram foarte grasa si acum am ajuns la normal, fara dieta, doar cu autosugestie, multa incredere in mine si credinta in Dumnezeu ca o sa ma ajute.
Succes! Sper ca te-m ajutat. Si inca ceva! Sa nu iti pese de ceea ce zic ceilalti despre tine. Fa-te ca nu ii auzi. Or sa inceteze.