| Lala20 a întrebat:

'Neata. Am nevoie de unde sfat! La vara o sa am banchet.Ieri am fost la Mall si fara sa caut, am gasit o rochita foarte draguta! Imi vine foarte bine, este moderna, vaporoasa si din colectia de primavara-vara. Si mamei mele i-a placut foarte mult, si prietenelor mele. Insa nu am cumparat-o gandindu-ma ca poate in 5 luni o sa gasesc altceva si apoi o sa imi para rau.desi numai la ea ma gandesc laughing Voi ce ziceti? Sa o iau sau sa mai astept? Funda si voturi!

Răspuns Câştigător
| ѕოiℓε01 a răspuns:

Pai daca iti place foarte mult de ce sa nu o cumperi acum? Eu cand gasesc ceva frumos si imi place cumpar. De ce sa mai astepti? Daca peste 5 luni nu o sa gasesti o rochie care sa iti placa si o sa iti para rau ca nu ai cumparat-o pe aceasta? Oricum e alegerea ta tu decizi big grin. Sper ca te-am ajutat si bafta!

3 răspunsuri:
| baby_4423 a răspuns:

Eu zic sa o iei si daca vezi alta frumoasa o iei si pe aia funda decat sa pierzi o rochie frumoasa mai bine ia-o noroc funda plzz

| Pau a răspuns:

Daca iti place atat de mult cum zici, ai vazut ca iti vine foarte bine...ba chiar si mama ta si prietenii tai spun ca este foarte frumoasa, de ce sa mai astepti?
Poate daca nu o iei acum o sa regreti mai tarziu ca ai asteptat ca sa vezi si alte rochite :p

| Lala20 explică:

Mersi de sfaturi! Cred ca voi merge maine sau marti sa o mai probez o data. Sper doar sa nu se vanda! Era o singura rochie de marimea mea. Tineti-mi pumnii tongue