| BebelusJ a întrebat:

Neata b-)
Mie imi place de un baiat cu care am mai fost, dar acum nu stiu cum sa ii zic ca il mai plac [el ma place] pentru ca a intervenit o fata pe nume Georgiana si este buna prietena cu mine.
Cum sa fac?straight face Nu vreau sa destram prietenia cu Georgy, dar nu pot sta departe de elstraight face Va rog ajutati`ma!winking Funda cel mai bun raspunslove struck

2 răspunsuri:
| g3orgianna21 a răspuns:

Incearca sa-i spui, pentru ca fericirea ta conteaza cel mai mult happy Incearca sai explici Georgianei ca iti place foarte mult de baiatul respectiv... Si daca nu vrea sa inteleaga inseamna ca nu este o prietena buna

| Elial a răspuns:

Buna! si eu am o colega care are o prietena, care nu il suporta pe acel baiat si colegei mele ii placea f. mult de acel baiat si invers. Aceasta a incercat in toate modalitatile sa-i zica prietenei ca il iubestie si ca sufera fara el, dar nu a reusit. A stat ea si s-a gandit ce sa faca si a hotarat sa fie cu el fara sa ii spuna prietenei sale si fara sa ii dea banuieli. Si colega mea a mai fost cu acel baiat si din cauza acelei pritene s-au despartit. Cum a procedat sa fie din nou cu el? Intr-o seara era pe mess si l-a bagat in seama si l-a intrebat daca ii mai place de ea si el a zis ca da... si i-a cerut el prietenia si pana si acum sunt imp. si fac 2 luni peste o saptamana. Bafta! sper ca ti-am fost de folos!