Ăia sunt oameni care tânjesc după atenţie şi după complimente ca să se simtă mai bine în pielea lor şi să prindă curaj. De cele mai multe ori, funcţionează. Am observat că persoanele pe care le cunosc cu foarte mulţi prieteni pe Facebook, 80 de "selfie-uri" postate pe zi şi peste 300 de like-uri la poza de profil sunt mult mai comunicativi şi sociabili, dar cu ce scop? Până la urmă, cum spuneam, în viaţa reală nimeni nu are mii de prieteni, doar câţiva pe care îi poţi număra pe degetele de la o mână. Deci ce folos toată tevatura asta cu Facebook-ul? Sunt de acord cu tine, provoacă dependenţă şi ne tâmpeşte chiar mai mult decât decât suntem deja.
Buna! Eu am vreo 700 (țin să menționez că am FB de peste 3 ani), dar vorbesc doar cu 4, 5 Facebook-ul e o prostie, dar, știi, e genul de prostie la care nu poți renunța, pentru că nimeni n-o face. Like-urile nu îți dau de mâncare, aşa cum nici prietenii ăia nu îți sunt alături.
Numarul de prieteni pe facebook nu reflecta nimic Cel mai important este relatia pe care o ai cu ei.
Eu am in jur de 300
Nu conteaza numarul prietenilor, ci relatia pe care o ai cu ei. Iar cei de facebook figureaza drept prieteni, ca in final, sa fie doar niste cunostinte.
Cam 200. Dar nu asta conteaza. Poti sa spui cu mana pe inima ca cei din lista sunt prietenii tai adevarati?
Nu contează câţi prieteni ai pe Facebook, ci câţi ai în viaţa reală. În realitate, nimeni nu cred că are mai mult de 7-8 prieteni (poate nici atât), în adevăratul sens al cuvântului. Şi ca să-ţi răspund la întrebare, 230.
Ăia sunt oameni care tânjesc după atenţie şi după complimente ca să se simtă mai bine în pielea lor şi să prindă curaj. De cele mai multe ori, funcţionează. Am observat că persoanele pe care le cunosc cu foarte mulţi prieteni pe Facebook, 80 de "selfie-uri" postate pe zi şi peste 300 de like-uri la poza de profil sunt mult mai comunicativi şi sociabili, dar cu ce scop? Până la urmă, cum spuneam, în viaţa reală nimeni nu are mii de prieteni, doar câţiva pe care îi poţi număra pe degetele de la o mână. Deci ce folos toată tevatura asta cu Facebook-ul? Sunt de acord cu tine, provoacă dependenţă şi ne tâmpeşte chiar mai mult decât decât suntem deja.