Nu am mai facut asta, dar nu cred ca iti va iesii... ori nu se va face alba, ori se va intinde clorul... oricum eu sunt de parere ca e mai bine sa il lasi asa, altfel e posibil sa il arunci...
Mai bine trasezi conturul mainii pe tricou apoi cu o pensula cu clor umpli golul cate putin. Oricum nu cred ca o sa iasa alb. Nu baga mana in clor caci vei avea o senzatie foarte stranie. Incearca poate ceva o sa iasa. daca nu pastrezi tricoul sa-l porti prin casa.si o sa te amuzi de ce ai facut.
Apeleaza la profesionisti, imprimari, chestii de-astea
iese bine si esti multumit, pe la unirii era un mag de-asta
Nu cred ca este o idee asa de buna pentru ca nu ar iesi perfect si sa stii ca ai putea sa iti arzi mana si tesatura tricoului cu clorul, testeaza si tu pe un material vechi negru si vezi cum iese dar mai bine apeleaza la profesionisti ca sa nu risti sa arunci tricoul, dar totusi de ce nu il porti asa?
In primul rand clorul ala brut o sa iti arda tesatura si o sa fie foarte slaba acolo unde pui tu clor, daca tii mortis sa il faci tu acasa cel mai bine ia niste vopsea de fier sau lemn, baga palma in ea pune-o pe tricou, si dupa aia sterge-te repede pe mana cu diluant! Asa ai sanse sa stea mai mult forma acolo, dar cel mai bine du-te la magazinele unde se tiparesc tricouri si roaga-i pe cei de acolo sa ti-l faca, si nu e nici scump!
Penrtu, rpunct; nu te lasa fa ceva cu tricoul, iti sugerez sa-l dai la copii saraci, imi place ca esti hotarita de dimineata, sa ai o zi buna!
Da, precum si ceilalti care au dat parerile lor aici, clorul se intinde nu o sa ramane exact mana plus ca nu e bun pentru piele clorul. Ori sa te duci cu el sa il imprime, ori sa faci conturul mainii si apoi cu vopsea alba sau ce culoare vrei sa o umplii, ori lasa-l asa si iti cumperi altul si ii faci ce vrei... Pup, sper sa gaesti o modalitate si sa iasa cum vrei tu.
Cloru o sa iti distruga mana, daca sti unde sa cauti casesti preturi bune la imprimari, nu cauta sa te duci acolo unde isi face toata lumea pentru ca au preturi mai mari.
Nu cred cai, o idee buna cloru arde si ati arzi mana e foarte periculos