Buni băieţi mai sînteţi şi voi! Şi cu burta plină şi cu slănina-n pod.
La toţi trebuie să vă scadă nota la purtare.
" ...nişte răi şi nişte fameni/ I-e ruşine omenirii să vă zică vouă... oameni".
Pentru voi şcoala e bazar, e talcioc, arenă de lupte.
Ferească dumnezeu de aşa oameni.
Nu-ti fa griji de asta.Si eu la cate am facut la viata mea, de as scrie o carte ar uita lumea de Ion Creanga)
Serios acum.Nu e corect, dar nici nu te poti pune cu el.Asta e.Trebuie sa lasi capul in jos si sa accepti.Si dupa cum ai povestit cred ca nu esti mai mare de clasa a 4-a daca v-a pus sa stati in genunchi.Sincer eu n-as fi acceptat asta, dar dupa cum spuneam asta e viata.Bafta.
Nu iti scade nota la purtare. daca ti-o scade poti face scandal pe baza de discriminare. iar 3-ul acela ti l-a dat ca nu ai stiut? sau asa din burta? ori scade nota la purtare la toata clasa, ori deloc
Nu,numai tie ci la toti ce au participat,ma rog depinde si de vina tuturor,cine a fost cu ideea, cine s-au urcat etc., dar n-ar fi corect sa cada toata vina asupra ta daca si ceilanti colegi deai tai s-au urcat
Ci trebuie la toti scazuta nota la purtare.dar nu e drept pentru ca nu ar fi trebuit sa-ti dea 3.eu in locul lui te-as fi dat o medie d 10 si la purtare la fel pentru ca e prea tare faza cu catedra
tine'o tot asa...
)
Nu,trebuia scazuta nota tuturor.trebuia sa te musti de mana sa nu mai razi. Succes!
Nu meritati sa fiti la scoala altii sunt saraci si invata asa fara carti iar voi rupeti catedre...
aaaaaaaaaa14 întreabă:
TheKKosmyyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: