| Alex1 a întrebat:

Neata lumee.Am nevoie de putin ajutor, sad. Miercurea trecuta [sau nu mai stiu cand ] dintr-o data, doua fete din clasa mea vin la mine si fac pe nebunele, le intreb eu ce dracu aveti ma? cica : suntem indragostite de tine laughing)), intr-adevar pe una o plac >:, dar. le-am intrebat a doua zi si a zis cea pe care o plac ca nu a fost o gluma, nu i-am prea dat multa atentie, vineri urma sa fie 1 Martie, si ca sa vezi, am dat la toate fetele martisor numai iei am uitat sa-i, nu stiu daca nu mai vorbeste cu mine din cauza asta sau din orice alta cauza, dar ....Regret ca nu i-am spus de la inceput ca si eu o iubesc, cryingCe credeti ca ar trebui sa fac? Daca chiar nu a fost o gluma credeti ca s-a suparat pe mine si acum nu mai vrea? laughing))O parere plz, dau funda big grin

4 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Nu este cazul sa-i spui unei fete ca o iubesti, inainte de a avea o relatie cu ea, de a deveni prieteni, pentru ca iubirea este un sentiment complex, care nu apare asa din senin si care spune mai mult decat ca iti place de cineva anume.
Tu trebuie sa te porti politicos si sa-ti ceri scuze daca la toate fetele le-ai dat martisoare, numai ei nu i-ai dat, pe considerentul ca, ai fost putin suparat ca, au facut aceea gluma cu tine, deoarece tu esti mai sensibil si asemenea glume nu-ti plac.
Poti sa-i spui ca, nu o s-o uiti in schimb de 8 martie, daca intr-adevar iti doresti o relatie cu acea fata.
Viata merge inainte, nu trebuie sa-ti faci probleme din aceasta cauza.
Daca ea este o fata mai "agresiva", in sensul ca face bancuri dese ori are un limbaj mai "colorat", este bine sa uiti de ea, deoarece nu ti se potriveste.
Un gand bun, o primavara frumoasa si mult noroc.

| LeMoN19 a răspuns:

Esti femeie sau barbat? fi indiferent le omoara pe toate lucrul asta.

| Alex1 explică (pentru LeMoN19):

Sa stii thinking laughing

| LeMoN19 a răspuns (pentru Alex1):

Nu pe bune fi indiferent, in capul ei a fost oleaca de gelozie ca nu i-ai dat.