Si eu am fost plecata in Spania 2 ani si m-i-a fost greu sa ma despart de colegi, de prieteni, dar am avut mereu poze cu ei si multe amintiri frumoase. M-am emotionat cand am primit de la doamna diriginta si de la fiecare coleg cate o scrisoare in care imi povesteau ce au mai facut...[e mult mai placut sa le "descifrezi" scrisul decat pe mess]. Ideea cu tricoul e chiar buna, poti sa ii pui sa iti scrie cate ceva pe o foaie sau poti sa ii rogi sa iti dea ceva [o jucarie, un breloc, o bratara...] care sa iti aduca aminte de ei.
Si nu iti face multe griji din cauza asta, probabil o sa tineti legatura la telefon, pe mess si o sa va intalniti in vacante cand te intorci in tara.
Si eu am plecat din Romania in Spania si mi-a fost la fel de greu.
In primul rand,inrameaza o poza cu toti colegii tai dragi, incearca sa iti creezi un fel de "oracol"(nu stiu, acum vreo 10 ani cand aveam eu 11 ani asa ii zicea...)unde ei sa se semneze, sa scrie despre ei.In el poti atasa poze si imagini care sa va aminteasca de voi.Si ideea ta cu tricoul e foarte buna.Dar cel mai important e ca ii vei pastra in sufletul tau si asta ramane cea mai puternica amintire. Sper ca ti-am fost de folos! Numai bine!
Daca te-ai simtit bine in prezenta lor, vei ramane cu amintirile acelor clipe, nu-ti trebuie neaparat ceva ce poti vedea sau lua in bagaj. Dar ar fi o idee sa-ti faci cate o poza cu fiecare in parte iar pe verso sa-ti scrie ei un mesaj sau un sfat.
Pai o poza cu toti
un album cu fotografi din diferite momente
un fel de oracol [ cum se faceau inainte ]
diferite obiecte semnificative pentru fiecare
ati putea compune ceva de care sa va amintiti
o cana cu semnaturi /poza
etc