Poate ca e cam mult sa zic ca te place, dar cred ca ii esti simpatica. Si eu le zambesc fetelor pe care le consider draguta chiar daca n-am vorbit in viata mea cu ele, dar in mintea mea e "esti draguta, mi-ar face placere sa ne cunoastem" nu "esti draguta, te plac, mi-ar placea sa fii prietena mea". Sper ca ai inteles.
La asta m-am gandit si eu, multumesc pentru raspuns.
Cu placere;*
Cum sa-ti zic. ar cam fi la jumatate.. eu cunosc multi baieti care fac acelasi lucru. desi au prietene. mai asteapta. vezi cum se comporta
Eu cred ca te place, dar nu ar trebui sa reactionezi prea tare, caci el totusi are prietena.
Si prietena mea cea mai buna si mai multi amici mi-au spus acelasi lucru, ca ma place, Si stiu ca nu ar trebui sa reactionez nicicum fiindca are prietena, Intr-un fel ma simt super prost in cauza asta, nu vreau sa ma bag sau sa ma considere cineva spargatoare de relatii.
Lasa-l pe el sa faca primul pas. adica sa vorbeasca cu tine.
Draguto parerea mea personala e ca te place acum depinde si ca ce te vede poate doar ca o simpla prietena incearca sa porti o discutie discreta cu el incepand de la lucruri banale si sa atingi ce vrei tu fate interesata de subiectul respectiv bafta!