Suni si tu mai tarziu
cand ai mai ai vreo ora, doua ramase. Spui ca nu a sunat alarma si ai dormit pana la 10-11. Nu e nimic wow
va crede
spui si tu ca iei temele si lectiile, o sa suni pe cineva sau treci imediat ce ai timp
pana chipurile ajungi tu, se termina orele si nu te mai vede.
De ce nu vrei să mergi.
Ce s-ar întâmpla dacă i-ai spune că nu vrei să mergi?
Dacă nu vrei să mergi, eu când eram mai mic, la noi în cartier se spunea să ungi școala cu slănină să o mănânce câinii.
La școală mergi uneori pentru că ești obligat.
Ar treebui să vorbești cu diriginta că, dacă af fi după tine tu nu ai merge la școală și să îi explici de ce. Poate că este ceva rău acolo la școală care trebuie schimbat.
Iar pentru ziua de azi, eu zic așa. Dacă te scuzi, și scuza nu este adevărată, ea este o minciună. Minciunile nu sunt bue din mai multe motive, unul din ele este că trebuie apoi să minți tot timpul să acoperi o minciună cu alta, ca să nu observe alții, căci dacă se va constata că ești un mincinos, nu o să mai aibă nimeni încredere în tine.
Ca să nu fii nevoir să minți pe ziua de azi, eu zic să stai cuminte acasă iar a doua zi când vei fi întrebat la școală de ce ai lipsit, spui că nu te-ai simțit bine ( asta este adevărat. căci să nu ai chef să mergi la școală. este tot un fel de a nu te simți bine).
Zici ca ti-a fost rau, ca ai mancat ceva naspa si ai vomitat toata noaptea nu stiu