anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

'Neata, TPU! Am o problema cu media de la franceza(ma rog, am o problema cu franceza, sau cel putin cu profa de franceza in general).Am 2 de 10 si un 8 si mi-ar iesi media 9. Faza e ca as mai vrea sa iau un 10, dar mi-e frica sa o rog sa ma asculte.Profa e destul de severa si mi-e frica sa nu se enerveze pe mine sau ceva' de genu si sa distrug orice sansa de a-mi mai repara media.In fine, nu stiu ce sa fac. As mai avea o sansa saptamana viitoare, cand trebuie sa aducem proiecte, dar nu prea cred ca o sa se induplece si o sa-mi mareasca media, dandu-mi un 10.Deci, ce pot sa fac? O rog sa ma asculte sau astepta saptamana urmatoare?

3 răspunsuri:
| Aneel a răspuns:

Daca si tu ai probleme cu media atunci....aia care se chinuie sa nu ramana corijenti ce fac? vezi t ucum faci dar nu mai pune intrebari asa de stupide cum sa faci sa-ti iasa 10 sau altceva de genu...

| LikeeMusiiic a răspuns:

Incearca sa raspunzi daca esti sigur ca stii destul de multe incat sa iei un 10 happy, nu se stie ce se poate intampa, macar ai incercat happy, bafta!; x Iti tin pumnii laughing

| Starkyd a răspuns:

Nu te lua dupa Annuletsu! Incearca sa o astepti la usa si sa o intrebi (dar poate cand va incheia medile va mai intreba daca e cineva doritor sa isi mareasca media) FunDa:S?