Daca nu poti sa o faci, mai bine i-ai spune ca sa nu sufere. Si gandeste-te si invers, daca ai terminat relatia de 7 luni cu acel baiat si va iubeati [ care a fost problema? ] poate nu merita sau nu stiu... Ai grija sa nu il pierzi lucrurile importante fiindca vrei altceva.
Asa sunteti voi femeile"admirabile". Iar dupa ce actualul se va satura de mininemernicia ta, desi el n-are nici o vina, va fi afectat toata viata si va proceda ca un nemernic si cu celelalte.Asta doar pentru ca voi femeile nu puteti uita un nemernic, aveti impresia ca celalalt nu vi-o poate trage la fel sau mai bine, desi poate da clasa de departe "fostului". Circuitul vietii, deh.Da-i cu flit actualului, cand va realiza ca stai cu el de umplutura sau ca nu-l iubesti, tin'te bine. Oricat de mult te-ar iubi un om, va sosi si momentul in care se va satura, nu conteaza ca sunt sunt ani, si vei fi din nou data la o parte, inselata, distrusa.Bafta
De acord cu tine.
. ce cuvinte dure, si totusi reale si le merit. dar asta nu inseamna ca ar trebui sa ma incluzi pe mine, in acelasi ''grup'' cu altele okey? si oricum sufar plang si regret deja. l'am uitat pe fostul, nu-l mai iubesc, doar ca mi-am risipit iubirea cu el, si increderea fata de mine, si fata de cei din jur. nu'i vina mea ca unii dintre voi, nu stiti sa realizati ce aveti alaturi.
Din pacate, voi femeile, mai aveti o "specialitate". Oferiti unora si CE N-AU NEVOIE, ca apoi sa le scoateti ochii "ti-am facut, ti-am dat, doar pentru tine, etc, p l m". Cea mai mare stupizenie. NU OFERITI MAI MULT NICIODATA decat DORESTE celalalt, de aia pleaca oamenii sau va dau cu flit.Prin actiunile voastre nesabuite cateodata, cu darurile voastre, ii obligati sa va intoarca aceeiasi moneda, dar nu uita, nu toti pot "duce" sau intoarce favorurile voastre (fie ca sunt favoruri reale sau inchipuite, si cum aveti voi tendinta sa faceti din tantar armasar, sa exagerati cu cererile, iar celalalt sa nu le poata indeplini). Voi sunteti cele care faceti risipa. Iubirea adevarata nu inseamna prostie si nici sacrificiu stupid. Mii de scuze, dar asa faceti voi femeile. Sfatul meu, focuseaza-te pe actualul, NU-L tine de prost daca nu-l iubesti, mai bine ia-ti un handralau fara sa te implici emotional prea mult. Vietile se distrug cand incerci sa inlocuiesti pe cineva cu altcineva, nu tuturor le place sa fie surogat.