Eu daca as fii in locul tau nu le.as mai baga in seama, adica am si eu astfel de ''specimene'' in clasa, dar, recunosc ar fi trebuit sa fim unite, mai ales ca la mine e si ultimul an impreuna Sa revenim la subiect: ai zis ca, colega ta de banca e mai 'normala' de ce nu vorbesti cu ea? Eu din 14 fete -cate suntem in clasa- eu am doar o singura prietena, m.am departat de celelalte, pentru ca nu avem nici un punct comun si nu ne intelegem. Asa ca, daca nu iti place prezenta lor in jurul tau, nu le mai baga in seama simplu. Poate te imprietenesti cu vreo colega de alta clasa Succes si byeeee
Daca nu te simti bine cu ele numai sta cu ele...stai cu colega ta de banca
ele se cred fete populare
dar fetele astea nu se aleg niciodata cu prieteni adevarati
Calmeaza-te, de ce trebuie sa fi ca ele (e plina lumea de disperate, nu deveni si tu una)Sincera sa fiu la mine in clasa sunt multe, chiar foarte multe fete insa nici una nu mi se pare normala (poate sunt eu prea critica, oricum nici eu nu sunt normala)oricum toate machiate, majoritatea fumeaza, elimina egoism prin toti porii (se uita la alti dar la ele nuuuu!)cat despre baieti...ma bucur ca sunt fata (pe uni îi ridica în slavi iar pe alti îi critica rau de tot)ieri trecuse unul pe langa clasa noastra cu o frizura gen emo, parea oricum mai timid, la care una dintre fete:"Băi...cat sampon iti trebuie pentru parul ăla"eu am ramas tablou (nici macar nu avea rost intrebare ei)poate ma calca si pe mine pe coada ca vede ea.Revenind la oile noastre, colegele tale asa s-au invatat, daca nu barfesti nu esti cool cu toate ca unele dintre ele nici prea dragute nu sunt, bucura-te ca esti unica.
anonim_4396 întreabă: