Pune o compresa cu spirt, o tii pana se usuca si apoi te clatesti cu apa, sau incearca cu lamaie (storci zeama de la lamaie, cu crema de galbenele. Cele mai eficiente remedii naturiste sunt usturoiul si otetul de mere(foarte bun mai ales in cazul cosurilor stoarse,intrucat grabeste vindecarea ranii ramase).In schimb, desi cele mai bune, nu le recomand, mai ales in cazul unui ten gras si foarte pretentios din punctul asta de vedere(usturoiul isi va face efectul pentru o perioada scurta de timp, iar otetul nu le va face fata). Totusi, daca-ti doresti sa le incerci, procedeaza in felul urmator:aplica otet pe cosuri si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore). Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(exact ca si in cazul otetului).Un tratament pe care l-am folosit si eu si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt.Il poti folosi si tu, dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine, lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).In cazul in care l-ai folosit deja, sau in cazul in care dermatologul nu-l considera potrivit pentru tine, raspunsul la problema ta poate fi chiar recomandarea dermatologului. http://www.ecumsa.ro/ingrijire-personala/cum-sa-scap-de-acnee-sfaturi-utile
Sper ca e-am ajutat. Funda? :D
M-am dat cu lamaie, au trecut si nu prea, cu crema de galbenele in fiecare seara si am dormit asa si s-au mai dus apoi m-am dat cu spirt de 2 ori pe zi si s-au uscat, dar este imposibil sa scapi asa rapid....incearca cu spirt, pune o compresa cu spirt si tine-o pana se usuca.
SexyChick întreabă:
RazvanCazan întreabă: