Eu cred ca Ioa daar ca sa fii prietena cu ea trebuie sa ai o discutie serioasa si sa puneti cartile pe fata. daca vezi ca nu se schimba incearca cu Ale.ati zic ca semanati destul de mult poate daca va mai intalniti si incercati sa comunicatyi mai mult ar fi inceputul unei frumoase prieteni
si acum : de ce nu iti zic de teo? pe fata o cunosti nu de foarte mult timp da nu e o probemea asta, dar din monent ce a intrat " intr-un grup " nu cred ca mai poate fi aceasti lumea se schimba si cred acum ea are alte prietene si se cred ca mai buna ca tine
sper ca te-am ajutat
Pai ai pus o intrebare destul de complicat Din moment ce eu nu le cunosc, nu ma pot baza pe descrierile tale.Normal ca tu stii mai bine ce si cum,cu cine te intelegi mai bine,cui suporti glumele si cui nu
Adica asta depinde de tine,tu ar trebui sa o alegi pe X,sau sa le consideri pe toate "prietene". Bine, dupa descrieri tu nu te intelegi cu niciuna, dar este decizia ta
Succes!
Păăi
Pare că nu îți place niciuna . Și după descriere par a fi false. Deci ai doua posibilități
Unu, fi ca ele. Adică nu te implica prea mult în aceste prietenii pentru a nu fi rănită mai târziu, și fi deschisă cu alte persoane. Nu se știe cu cine ai putea deveni o mai bună prietenă .
Și doi, fi o fată drăguță. Suportă-le micile greșeli, nu pune la suflet glumele urâte, amuză-te cu ele și cine știe, poate pe parcurs o să treci foarte ușor peste toate chestiile care te deranjează.
Vezi ce faci . Și încă ceva, nu încerca să intri în grupul "deșteptelor" dacă te fac să te simți oribil :-s. Nu cred ca Teo merită așa mult să te apropii de ea, încât să suporți bătaia de joc a celorlalte.
Eu zic Ale...nu doar pentru ca asa ma cheama si pe mine dar cred eu este o prietena mai buna din descrierile facute de tine:X