Neata si tie! Uite eu imi incep ziua cu o privire pe fereastra ( ce zi frumoasa! ), cu multa muzica ( ador sa ascult muzica!), imi pregatesc masca pentru fata, apoi servesc micul dejun( cereale cu lapte/ o ciocolata calda), fac gimnastica ( cel putin o jumatate de ora), dupa aceea ma intorc la laptop sa-i spun unei colege "Laaa multi ani! ".
Azi am fost mai matinala decat de obicei. Ceea ce in timpul vacantei nu prea se intampla. Si tot azi, trebuie sa ies in oras sa-mi caut o rochita de plaja si slapi. Sunt optimista, optimista si fericita foarte )... ca in fiecare dimineata.
Bună dimineaţa! .
Planuri? Am 12 ani, deci n-am prieten. Mă rog, nici nu vreau! Vreau doar să-mi trăiesc viaţa aşa cum trebuie şi să nu mă las influenţată de răutaţile altora. O să vină grijile mai târziu. Facultate, serviciu... La Brăila vor fi 36-37 de grade, aşa că stau în casă, mă uit la TV, mai fac poze cu aparatul foto şi, bineînţeles, ajut lumea pe TPU.
Eu îmi încep ziua stând la calculator, numai pe TPU. Ăsta-i tabietul meu.
Te pup! O zi bună în continuare! .
BunaImi incep ziua auzind plansetele catelului care vrea afara, dar cand il scot ma alearga prin toata curtea si ma arunca in noroi, urmand ca apoi sa se murdareasca pe labute cu apa si pamantCe viata frumoasa, nu-i asa?
Pai asa m-am trezit mi-am facut parul m-am machiat si ma pregatesc sa ii fac la pr-meo azi un streaptease apoi cine stie ce a iesi dupa apoi o sa mai vad ce o sa mai fac
Neata.Planuri vreau sa ma intalnesc cu prietenul pentru ca astazi pleaca si diseara nu il voi vedea. Presimt ca nu voi avea o zi buna, sunt pesimista de dimineata, nu stiu ce am. O zi placuta!
Hlo. Pai ziua o incep cu o cafea, doua, trei. Cu tigara alaturi of course. Apoi plec spre work, dupa care astept sa se faca ora de plecare. Apoi merg spre casa, injur soferii, dupa care vine relaxarea de acasa. Tu?
Trezirea la 10, micul dejun curatenie. Pranzul la 14:00 plaja.baie la piscina.iesit in oras pana la 1:00 cina se ia pe drum