| buubuu a întrebat:

Neata TPU.ieri l-am vazut pe tipu pe care`l plac de 2 ori.de fiecare data am vrut sa-l salut. dar parca nu`mi ieseau din gura cuvinte. e noul vecin.are 17 cred.si nu stiu. e asa dragut. ce sa fac.cu ce subiecte sa ma bag in vorba cu el?:X

Răspuns Câştigător
| Onutssa a răspuns:

Ar trebui sa iti faci curaj si sa ii zici buna, ce faci, cand te-ai mutat? iti place aici? vrei sa mergem impreuna sa iti arat imprejurimile? Trebuie sa ii zici buna si banuiesc ca nu prea si-a facut prieteni, asa ca daca tu ai vorbi cu el ai putea deveni prietena lui cea mai buna. Apoi propune-i sa mergeti la un film, suc, intr-un parc ca sa vorbiti despre voi, etc. Mult succes! Sa nu fi rusionasa, pentru ca asa nu vei rezolva nimic! :*

1 răspuns:
| blondyna9o a răspuns:

Prima data ar trebui sa iti faci curaj sa ii spui macar "buna". Apoi sa-l intrebi ce face! Si cam atat in prima zi! Pe parcurs o sa vezi ca o sa te salute el, ba chiar poate o sa ajunga sa te cheme in oras la un suc! Daca nu, iti faci tu curaj si il inviti tu la un suc, de ce nu? am fost si eu in situatia asta si pana la urma am umblat cu respectivu` cateva luni bune! Bafta multa