anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata TPU users...am vrut sa va intreb si eu ceva daca ati trecut printr-o asa etapa in adolescenta voastra si ce ar trebui sa fac ca sa trec mai usor peste asta.deci e vorba de scoala.Nustiu de ce dar anul asta am inceput sa urasc scoala foarte mult. ei bine da, o uram si anii trecuti dar nu atat de tare, acum chiar ca o urasc de sunt gata sa o distrug cu o bomba.si nu inteleg de ce.ma tem atat de tare sa iau o nota mica si nu inteleg de ce anii trecuti imi era parca indiferent de scoala.si inca ceva.parca m-am atasat mai mult de mama. ce draq? din cate stiu in adolescenta copii devin indiferenti de scoala si se poarta agresivi cu parintii. vrand doar distractie.la mine e complet invers! urasc scoala si prea tare ma gandesc la note si am mai mare nevoie de mangaierile mamei.toata treaba asta ma fac sa urasc viata si sa ma gandesc ca viata consta doar din "invata invata invata lucreaza lucreaza lucreaza" si nimic altceva. e doar o depresie? e adolescenta? mi-am pierdut mintile? ma puteti ajuta? deja mor peaici numai gandinduma la scoala... sad

4 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Am trecut si eu prin asta ladica pur si simplu imi era atat de frica de o profa incat n mai puteam. Ca sa nu imi zic de note. Dar de naul asta am deschis ochi; putin imi imi pasa sincer acum de scoala ...merg la scoala doar ca sa ma intalnesc cu priteni, nu e alta, dar acasa ce as fac... Oricum scoala e o pirdere e timp. adiac te rog Numai in Romania exista asa sisteme proaste! ce e cu atat invatata!? Sa fim toti Destepti lumii. Si chestia ca acum bacul se da la rom, mate, 2 limbi straine + calculatore si 3 probe orale si nu stiu cate experimente sau ceva de genu'! Bai. deschideti ochi. noi ne plangem acum e note mici, dar mai pai o sa vedem cand o sa fim pusi in situatia de a invata toate ziua numai ca sa avem temele facut nvatat asa gen citit printre randuri
*scuze de greseli big grin

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Da, se vede ca vrei sa fii ca toate celelalte fete, fitzoase...Cum sa nu te atasezi de mama ta? Ar trebui sa fie persoana cea mai SFANTA pentru tine de pe pamant...fitzoas-o
si da... daca vrei sa devii cineva inseamna sa inveti inveti inveti lucrezi lucrezi lucrezi
de exemplu mama mea lucreaza de zori pana tarziu noaptea pe la 11, 12 ((e plecata in strainatate)) pana si duminica lucreaza, iti dai seama? deci da daca vrei sa ajungi o tarfa fitoasa da poti sa faci ce vrei dar daca vrei sa ajungi cineva in viata, asta consta in "invata invata invata lucreaza lucreaza lucreaza lucreaza''
spor la fite
papa

| Ingerash a răspuns:

E adolescenta, crede-ma si eu mai am astfel de ganduri, nu te speria e doar o faza trecatoare pupici

| xl0llip0px a răspuns:

Byanka. VROIAM SA ZIC CA MAM ATASAT CA UN COPIL MIC DE 3 ANI OK? deja plang cand nu e langa mine. crezi ca e normal daca ma comport ca un copilas la varsta asta si crezi ca mama se simte bine cand fac acest lucru? s ca si tie numi plac fetele fitoase si nici care numesc pe altii in tot felul happy