anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Neata TPU! Voi cum cuceriti fetele?

Răspuns Câştigător
| DemonvsAngel a răspuns:

Sincer fetele au caractere diferite! Cum ar fi eu si toate tipele care au raspuns ele vor pe cineva dulce,calm si bland sau timid! La toate e la fel,dar unele vor cum am spus inainte sau sa fie dur, macho si cu un umor in el sau sa fie romantic, dar daca fata de care iti place e diferita(slava domnului ca exista si variante ca ale mele) poti sa fii tu, sa fii haios, si sa joace fotbal(cam asa a fost la mine deupa ce am castigat fireste).Dar fetele au in comun ceva baiatul sa fie sincer(chiar daca ele m-ai uita ca regula e si pentru ele) Ca dupa iti scot ochii eu nu te-am mintit(nu am patit asa ce am avut sa ii zic lui i-am zis in fata si cu riscul sa ne despartim) Fi tu! Pentru nimeni nu merita sa te schimbi. Bafta amice! Eu sunt Alexa!

6 răspunsuri:
| Ana2013 a răspuns:

E simplu, fetelor le plac baietii mai sensibili adica sa se poarte frumos cu ele si sa le aprecieze din toate punctele de vedere.Bafta!

| ayosmdk a răspuns:

Sunt fata... dar trebuie sa raspund. Aici depinde de caracterul fiecareia. Uneia poate ii place tipul de baiat rau, alta poate vrea un baiat sensibil...
De exemplu, mie imi plac baietii timizi si sensibili.
In orice caz, nu ar trebui sa te schimbi pentru o fata. Fi tu insuti.

| Nudamnume a răspuns:

1.Apropie-te de ea.
2.Castiga-i increderea.
3.Fii cea mai apropiata persoana pentru ea.
4.Formati un cuplu.
La mine merge si de pa prima vedere dar incearca si pasii de mai sus.

| sтяăiηυŁ a răspuns:

1.Apropie-te de ea.
2.Castiga-i increderea.
3.Fii cea mai apropiata persoana pentru ea.
4.Formati un cuplu.

| Draquila a răspuns:

"Ai un foc?" big grin

| MeddyMaddy a răspuns:

Incearca sa-i devi prieten si dupa poate deveniti si iubiti daca va potriviti. Acum depinde si ce tip de relatie vrei, serioasa sau mai putin serioasa.

Întrebări similare