Ii scrii dirigintei
Doamna Diriginta,
Subsemnata, (numele tau), eleva in clasa a..., va rog sa-mi motivati absentele din data de..., intrucat am avut niste probleme de sanatate si nu am putut participa la ore.
data semnatura
Doamnei Diriginte...(numele si scoala)
Directorului.
Domnule/D-na Director,
Subsemnata (numele mamei), mama elevei (numele tau) eleva in clasa a. a, la Liceul/Scoala...va rog sa motivati absentele ficei mele din data de..., aceasta neputand prezentandu-se la scoala din motive personale.
Va multumesc.
D-lui/D-nei Director al...
Du-te la doctorul de familie si explica-i situatia si roagal sa-ti dea o adeverinta precum tu an acea zi ai fost bolnava. Dar sa nu faci ce am facut eu sa-ti ei scutire pe toata luna ca perzi foarte multe si dupa aia e foarte greu sa recuperez.
Http://www.tpu.ro/......n-care-sa/ sau asa daca vrei sa fie scris de mama ta...modifici tu pe acolo
Cred ca d-nei diriginte, dar cred ca parintii ar trebui sa faca asta, tu poti sa scrii orice, asa ca roga-o pe mama ta sa scrie dirigintei.
Mergi la doctorul de familie si i ceri motivare pe dat cand ai lipsit, o sa-ty faca si cred ca, kosta numai 5 lei saw nimic depinde de doctor! pup:*
Domnule/D-na Director,
Subsemnata (numele mamei), mama elevei (numele tau) eleva in clasa a. a, la Liceul/Scoala...va rog sa motivati absentele ficei mele din data de..., aceasta neputand prezentandu-se la scoala din motive personale.
Va multumesc.
D-lui/D-nei Director al...