Stai linistita! Si eu m`am tuns exact ca tine, si inainte aveam parul lung, si dupa ce m`am tuns aveam atatia nervi...si eu credeam ca nu imi sta bine, dar dupa 3-4 zile m`am obisnuit cu freza noua si chiar imi sta mai bine asa.Si toti care m`au vazut au zis ca imi sta bine.Asta e doar in mintea ta, stai linistita ca sigur iti sta bine
Caciula, sapca vine iarna da lasa nu o sa fi singura si eu azi ma tund poate iese stramb
Poţi sa iti pui niste extensii cum zice @sabyna.
sau ca sa creasca mai repede iti iei de la farmacie ulei de ricin sau, este ceva tratament pentru par cu placenta
Ehh. oricum nu cred ca iti sta urat
Nu, nu exista nici o solutie sa creasca mai repede... dar te'ai gandit ca nu iti place cum iti sta doar pentru simplul fapt ca nu esti obisnuita?
Oricum ai putea sa ti'l arajezi cumva...nu pot sa iti spun cum pentru ca nu iti vad parul, dar ai putea sa stai in fata oglinzii si sa experimentezi multe chestii!
bafta
Nu cred ca e asa de groaznic.si eu m-am tuns acum 2 saptamana.si god imi parea ca arat oribil. dar prietenii toti mi-au zis ca-mi sta bine asa ca i-am crezut.si sincer acum chiar ma bucur ca mi-am facut alta freza. cere parerea prietenilor pentru ca poate numai tu te vezi asa, si de fapt iti stea suuper ) iar daca chiar te dereanjeaza atunci incearca sa til infrumusetezi.eu de exemplu mi-am facut in partea de jos a parului suvite blonde