| GeorgianaBurceana a întrebat:

Neata! Voi credeti in prietenia adevarata? Credeti ca mai exista prieteni care chiar nu au niciun interes, fie el cat de mic? Pana acum 2 luni eram convinsa de asta,dar se pare ca cu timpul invatam multe lucruri happy Aveti norocul de a avea un prieten in adevaratul sens al cuvantului?happy Cel pe care nu va chinuiti sa-l tineti langa voi,cel care e acolo mereu, si impartiti fie bune, fie rele?

Răspuns Câştigător
| Crisツ a răspuns:

Da,cred în prietenie adevărată! Deşi suntem la licee diferite, eu şi prietena mea vorbim de mai multe ori pe zi la telefon sau venim împreună acasă.
Suntem cele mai bune prietene de vreo 5 ani şi nu am nici o îndoială în privinţa sicerităţii prieteniei ei. happy
Pot să spun că facem totul împreună. Ea ştie tot ce se întâmplă în viaţa mea. Fie că e bine sau e rău, ea mă înţelege şi mă susţine. Realizez cât de norocoasă sunt că o am alături.
Nu stiu ce s-a intamplat între tine şi prietena/prietenul tău acum două luni, dar dacă nu va-ţi mai impăcat înseamnă că a fost ceva destul de neplăcut. Îmi pare rău pentru tine.
Sper sincer sa găseşti pe cineva care să te susţină şi să te înţeleagă. Când se va întâmpla nici nu o să iţi dai seama. Va fi ceva obişnuit să îţi fie tot timpul alături. happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In ziua de azi foarte rar mai intalnesti o prietenie adevarata

| zurick a răspuns:

Cred ca nu...
Mersi ca mi-ai adus aminte de o ''prietena''

| sowhatt a răspuns:

Prietenia-i valoroasa! rar mai ai un prieten in adevaratul sens al cuvantului...

| OanaLory a răspuns:

Eu am "cea mai buna prietena "...si cred ca inca mai exista prietenia adevarat...:*
Daca ti s-a intamplat sa crezi ca numai exista..inseamna ca nu a exista niciodata pentru tine happy