| xCarlii22 a întrebat:

' neatsa TPU. ^-^
dati-mi` si mie niste statusuri misto, oon pic mai dure; x.
dau funda la alea cre'mi plac!;;].

2 răspunsuri:
| Justdreams a răspuns:

Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau! `

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?

Face pe inabordabila, e un Joc ce`l face des, Si isi joaca bine Rolul, inocenta, chip pervers.

Accepta`te pe tine fara masca. Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca.

Ma Urasti? Problema Ta.•Tupeista? Pt ca trebuie sa fiu mereu peste tine! •Vrei sa`mi devii prieten? Demonstreaza`mi ca meritzi •Indiferenta? Daca nu ma interesezi •Te urasc? mi-ai dat motive •Falsa? Doar cu unii •Te Deranjez? Iarta`ma, Chiar Nu`mi Pasa

Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte

Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE!
Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata!

• Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului.

• Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.

• Se spune ca nu ai cum sa fi mai prost decat in ziua in care te-ai nascut, dar unii sfideaza aceasta lege constant.

• Nu sunt complet inutil….cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.

• Eu nu sufar de nebunie … ma bucur de ea in fiecare minut.

• Banii nu fac fericirea….o cumpara gata facuta.

• Fugi de tentatii….dar incet sa te poata ajunge.

funda?big grinbatting eyelashes

| Idk007 a răspuns:

•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva • love struck
• Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete love struck
Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck
Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana •
Si am alergat sa invat sa visez! Si am alergat sa invat sa iubesc. straight face oh go on! ♥"
Uneori te simti cel mai puternic:esti tu,ii ai pe ei,ei sunt acolo.Tu esti cine ti-ai propus sa fii. Iti vei aminti de ei. Dar el? Vezi tu, pe el n`ai cum sa-l uiti...
laughing Stiu ca o ai pe aia da` Chiar nu`mi pasa Poti s`o minti putin si s`o lasi acasalaughing happy; x
A fost odata, asta nu inseamna ca va fi mereu
Si daca dragoste nu e,parca e bine!
Intai trebuie sa inveti regulie jocului si apoi trebuie sa joci mai bine ca toti ceilalti
Daca vezi sunete rosii verzi sau gri,esti unde ar trebui sa fiwinking
Eu nu tin cont c'afara ploua, ca'i zapada sau roua/Mie nu'mi strica vremea starile cum vi se intampla voua\
Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu el, candva, demult? straight face sad.♥"
Lasă`te, lasă`te, lasă`te ascuns de rânduri. Pune`te, pune`te, pune`te putin pe gânduri. :-
I care about you, I care about me... No, no worry, yes I`m able to be free! :d."
Ea nu e ca restul ea e pur si simplu ea...
Cateodata cand spun: "Sunt bine!". as avea nevoie ca cineva sa se uite in ochii mei si sa`mi spuna: "Zi-mi adevarul!
Viata n-are " repeat". Asta ti`o promit.
Pot sa cutreier peste tot cand stau pe loc.
Eu ii spuneam ca aia`s niste idioti
Se pare ca nu a inteles si-a zis.ca e prea riscant… si-a zis tot ce a avut de zis…
Dar esti sarit de pe fix.n-am cum sa te aduc inapoi…Te-ai apucat tu sa gandesti pentru amandoi
Nu pot sa te opreasca Sa traiesti asa cum vrei
Lumea asta te distruge
nu-i inteleg, nu-mi plac, nu-i suport, nu-i vreau.
Chiar daca viata e grea, nu fac din asta o drama!
Ai vrea sa fie bine, dar bine tot nu este, traiesti realitatea, sau poate doar o simpla poveste. :]
Friends are like stars... you can’t always see them, but they are always there.
Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut,
S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x
-> Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne. "
Ştii;>.; x Dorinţele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
Si daca el no sa-ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa-ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."
E atata de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Nu parasi persoana pe care o iubesti pentru persoana care iti place.Caci persoana care iti place te va parasi pentru persoana care o iubeste

Visam ca dragostea e simpla si trece. Si nu te lasa rece cand o vezi ca umbla cu zece. Crezi ca nimeni nu'ntelege? E doar in capul tau.