| cosmin2221 a întrebat:

Neatsa TPU... nu e neatsa dar... laughing
Sa trec la subiect: Ma numesc Cosmin
Si de o luna am aflat ca o fata ma place si pe mine dar si pe cel mai bun prieten pe care il am dinainte sa incep gradinita...
Amandoi o placem, eu de la un timp de vreme am inceput sa ma dau la ea, dar prietenul meu a inceput sa flirteze mai tarziu. Saptamana asta se imbujora cand treceam pe langa ea si ne mai tachinam... dar totul s-a schimbat cand prietenul meu s-a dus la un curs de dansuri, eu totusi nu am venit, insa s-a nimerit exact ca el si cu ea sa fie parteneri, si prietenul meu se mai da la ea doar ca el nu o tachineaza, eu o tachinez cu "te urasc" cand mai rade de mine iar ea zice nu ma urasti laughing, prietenul meu nu a vrut din prima sa fie pereche cu ea, dar saptamana viitoare adica miercuri o sa fie pereche la dans...

Ce pot sa fac? Incep sa devin putin gelos...sau mai mult laughing
Fundaaa!

Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Daca prietenul i-ti este prieten cu adevarat cred ca vrea doar sa te tachineze la indemnul ei si asta este un semn bun!
Daca se intinde coarda si se poarta cu ea si cand nu esti tu de fata inseamna ca nu i-ti este prieten si asta spune multe.
Un prieten ti-l faci greu, pe cand fete vei gasi destule!
Asa ca sfatul meu este sa cauti sa pastrezi prietenia si sa ii spui franc in fata amicului ca daca este interesat de fata tu vei face pasul inapoi ...asa ii vei dovedi ca ii esti prieten cu adevarat!

3 răspunsuri:
| cosmin2221 explică:

Multumeesc tuturor toti veti primii folositor pentru raspunsuri

| LoveToHate a răspuns:

Spune-i asa romantic:Hei, papusa te iubesc!
asa cum face jhonny bravo...asa amuzant si o cuceresit cu un zambet
In fine...dar daca ei ii place de prietenul tau sa nu te bagi intre ei
Dar daca sunt doar amici, te sfatuiesc sa nu fi gelos.Sunt doar partenieri de dans, asta nu inseamna ca e ceva intre ei
oricum succes

| raluscumpik2011 a răspuns:

Pai,sunt fara si daca mar ignora cineva,l-as baga mai mult in seama intr-un fel sa-l "enervez",fa si tu asa cu ea,dar am si eu o intrebare,cati ani ai? Ignoro si o sa vina la tine,doar sa se bage in seama, eu asa as face, bafta!